Biraz öz eleştiri !

Biraz öz eleştiri !

Nazilli'de istasyon Meydanındaki otopark projesini sözde Haluk Alıcık engellemeyi başardı! Söylenene nazaran ben olayı şu şekilde okuyorum; Biz bu projeyi sunduk yapamayacağız, bahane arıyoruz.

***Ardından Nazilli'de polis okulundan başlayıp, çıkışa kadar battı çıktı yapılacaktı, benim kişisel kanaatim hiçbir şey yapılmayacak. Ardından Dünya Ticaret Merkezi, Vali engellemiş bana kalırsa koca uçağı batıran gemiyi de batırır, pardon Dünya Ticaret Merkezini de yapar, Koskoca Çerçioğlu bir valiyle baş edemiyor demesinler sonra!

***Önce ilçe ilçe gezip, yaptırmadılar ,ettirmediler, ardından sansasyonel bir uçak batırma vakası, dünya su altı sporları merkezi olacak falan, siparişle İtalyan tv'si getirtip şaşalı gösteriler sunmak! Şu soruya biri yanıt versin, bu ana kadar, bunca olayın reklamı, mesaisi ve kamuoyu propagandası için harcanan maliyeti karşılayacak hangi yatırım yapıldı, ne kadar bir girdi ve çıkar sağladı Aydın!?

***Bu boş işleri bırakıp bir an önce icraate geçilmeli. Çocuk kandırma mantığıyla bu şehri yönetmek son derece vicdansızca! Yapılması lüzum olan; Açıkçası kişisel düşüncem verilen vaatler iyi hesaplanmadan verildiği için uygulanabilirlikte sıkıntılar çıkmaktadır.

***Bu nedenle vaatler verilmeden önce herkes dersine gerekli ciddiyeti göstermeli, ve çalışılan ekipler mutlaka işin ehli olmalı!?

AZİZ CAN TEPE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.