"Biz hep birlikte başardık"

"Biz hep birlikte başardık"

Hafta sonu gerçekleştirelen Ticaret Odası seçimlerinde ikinci kez zafere uzanan Gürdal Yüzügüler, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

MEHMET ALİ CİNTOSUN - 1 Nisan'da yapılan Nazilli Ticaret Odası seçimlerinde Beyaz Gruba karşı 11-1'lik zaferle ikinci kez güven tazeleyen Mavi Grup'ta yüzler gülüyor. Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, seçimlerin ardından ilk açıklamasını Havadis Gazetesi'ne yaptı. 2013'te ki başarılarını tescillediklerini ifade eden Yüzügüler, mavi gruba destek veren üyelere teşekkür etti. 

"Biz hep birlikte başardık"

Tek amaçlarının odaya hzimet etmek olduğunu kaydeden Gürdal Güzügüler, "1 Nisan'da yapılan seçimler bizim geçirdiğimiz görev süresinin ibrası niteliğindeydi. Yaptığımız icraatlarımızla üyelerimizin karşısına çıktık. Sağolsun üyelerimiz bize güven oyu verdiler.2013 yılında 8 grupla kazandığımız Ticaret Odası seçimlerini 11 gruba kadar çıkarttık. Bunların hepsini yaparken, biz hep birlikte başardık. İnsanlara mümkün mertebe yakın olarak, arayıp sorarak elimizden geldiğince,sorunları üye odaklı çözüme kavuşturma gayreti içerisinde olduk. Bu aldığımız sonuçlar bizi daha çok çalışma sorumluluğuna itiyor. Bize destek olan, bize bu onuru ve gururu yaşatan üyelerimize  teşekkür ediyoruz. Tek amacımız var oda hizmet etmek." dedi.

"Seçimi kazanmak için her yol mübahtır anlayışını ben kabul etmiyorum"

Seçim sürecinde mavi gruba yönelik olumsuz söylemler karşısında sustuklarını, sadece yaptıkları icraatlarla üyelere ulaştıklarını belirten Yüzügüler, seçimi kaybetmenin veya kazanmanın dünyanın sonu olmadığını ifade etti. Yüzügüler açıklamasını şöyle sürdürdü, "Neticede biz atamayla gelmiyoruz buraya, geçen seçimde de atamayla gelmedik. Seçilerek geldik. Biz yapacaklarımızı, yapmak istediklerimizi söyledik. Biz yaptıklarımızı anlatma fırsatı bulduk. Oda binası önemli, artık fiziki şartlarımızı da tamamladığımızı düşünüyoruz. Bu sayede üye odaklı, insan odaklı çalışma fırsatı kalacak bize. İnşallah Allah'ım görev süremizin sonunda da yaptıklarımızı, yapamadıklarımızı gözden geçirme fırsatını nasip etsin. Seçimi kazanmak için her yol mübahtır anlayışını ben kabul etmiyorum. Seçimi kazanıp veya kaybetmek dünyanın sonu değildir. önemli olan o duruşu sağlayabilmektir diye düşünüyorum. Yüz yüze bakacağımızı düşünerek ona göre konuşmalar yapmak gerekir. Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.