"Biz Yörüklerin ve Efelerin Ayranını Kabartmayın''

"Biz Yörüklerin ve Efelerin Ayranını Kabartmayın''

Aydın Yörük Efe Kültür Derneği üyeleri son günlerde Türkiye' de yaşanan terör olaylarına tepki göstermek amacıyla bir araya geldi. Yörük Efe Kültür Derneği'nde yapılan basın açıklamasının ardından şehitler için Kur’an okundu, dualar edildi.

Aydın Yörük Efe Kültür Derneği, Efeler Meşrutiyet Mahallesi’nde bulunan dernek binasında, son günlerde yaşanan terör olaylarına tepki göstermek amacıyla bir araya geldi. Yörük Ali Efe Başkanı Muhsin Aydoğdu, ‘’Biz Yörüklerin ve Efelerin ayranını kabartmayın’’ diyerek sözlerine şöyle devam etti:

''Türk milletini tarih sahnesinden silmek isteyen, son vatan toprağını parçalamak isteyen ve bin yıllık kardeşliğimize gölge düşürmek isteyen örgütler tekrar iş başına geçmiştir. Bize emanet olan bu vatan topraklarında, haince ve kahpece saldırılarla vatan evlatlarımızı şehit vermekteyiz. Buradan Cumhurbaşkanına, Başbakana ve valilere sesleniyorum. Bunları yapan hainler inlerinden çıkarılıp gereken hemen yapılmalıdır. Aksi halde dün olduğu gibi bugünde meşaleyi Aydın'dan yakmaya biz Yörükler olarak hazırız. Demirci Mehmet Efe'nin Çete Ayşe'nin, Çiflikli Kübra'ların vatan için her zaman hazır olduğu gibi söz konusu vatansa biz de hazırız. Sesi çıkmayan sivil toplum örgütlerine, Küresel güçlerin iş birlikçilerine sesleniyorum ve satılmış beyinlere sesleniyorum; Bu vatan Türk'tür ve ebediyete kadar da Türk kalacaktır. Eğer dünya barış ve nizam istiyorsa Türk'e biat etmek zorundadır.''

Yapılan basın açıklamasının ardından şehitler için Kur’an okundu, dualar edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.