Bizim Vekillerimize Angara Havası Yaramıyor!

Bizim Vekillerimize Angara Havası Yaramıyor!

Mehmet Ali Cintosun'un kaleminden.

Aydın halkının, Ankara’ya hizmet yapsın diye gönderdiği milletin vekilleri, NEREDESİNİZ?
1 Kasım seçim vaatlerinde Nazilli ve Aydın’da “SİZLER İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”, “AYDA BİR TOPLANTI YAPIP SIKINTILARIMIZI, SORUNLARIMIZI ÇÖZECEĞİZ” diyen Aydın halkının seçtiği 7 milletvekiline sesleniyorum.

Bu memlekette sadece teşkilat toplantılarına katılıp, açılışlarda boy gösterip, sosyal medya hesaplarından iş yapıyormuş gibi görünmek 2019 seçimlerinde bazı isimlerin siyasi arena tarihinde raflara kalkacağının göstergesidir. BUNU HEPİMİZ GÖRECEĞİZ…
Aydın halkı hizmet istiyor, yol istiyor, yatırım istiyor. Kapısını çalan, derdini dinleyen siyasetçi istiyor. Merak ediyorum. 1 Kasım seçimlerinden bu yana 7 milletvekili kendi partisi dışında kaç kişinin işini gördü. Hala atama siyasetinin, yürürlükte olduğu Aydın’da, onun bunun adamı deyip, kaç kişi sürgün yedi. Kaç kişinin ocağı söndü. Bu bizim adamımız, buranın müdürü bu olsun diyerek, kaç kişi atandı.

 
Angara’nın havasından mıdır nedir, bizim siyasetçilerimize ANGARA HAVASI iyi gelmiyor. Aydın’ın karayan yarası ASTİM Kavşağı, ASKİ rezaletleri, Bozuk yollar, Belediyelerin Maddi Sıkıntıları ve bir çok konuya sessiz kalan vekiller, neden açıklama yapmıyor. Ankara’da bir araya gelip gırgır şamata yapan vekiller, Aydın’a geldiklerinde neden masanın üstünde yumruklarını vurup “NE OLUYOR KARDEŞİM” deyip çözüm üretmiyor. 
Dağlarından yağ, ovalarından bal akan memleketimizi temsil edememenin gururunu yaşıyorsunuz. Aydın halkını yok sayıyorsunuz. Devletin 30 yıllık projelerini sahiplenerek, siyaset yapıyorsunuz. Bazılarınız hazır metinlerle meclis kürsüsünden sesleniyorsunuz.

Sesleniyorum AYDIN İÇİN NE YAPTINIZ?
Merhum Başbakanımız  Adnan Menderes’in kemiklerini sızlatan sizler, seçimlerde halkın hakkına giriyorsunuz.

Eee neymiş, Aydınlı vekillere “ANGARA HAVASI YARAMIYORMUŞ” saygılar efendim…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.