Bodrum’da AK Kadınlar, Anneler Günü’nü Birlikte Kutladı

Bodrum’da AK Kadınlar, Anneler Günü’nü Birlikte Kutladı

Ak Parti Bodrum ilçe Teşkilatı kadın kolları Muğla’nın Bodrum İlçesi Yalıkavak mahallesinde anneler günü nedeniyle bir araya geldi.Yalıkavak’da düzenlenen Anneler günü etkinliğine Ak Parti Bodrum ilçe...

Ak Parti Bodrum ilçe Teşkilatı kadın kolları Muğla’nın Bodrum İlçesi Yalıkavak mahallesinde anneler günü nedeniyle bir araya geldi.

Yalıkavak’da düzenlenen Anneler günü etkinliğine Ak Parti Bodrum ilçe başkanı Çiğdem Demiralp, Ak parti Bodrum ilçe teşkilatı kadın kolları başkanı Fatoş Eraslan ve partililer katıldı. Yalıkavak Düğün salonunda düzenlenen etkinliğe katılan anneler ve anne adayları doyasıya bir gün yaşadı.

Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Bodrum Ak Parti kadın Kolları Başkanı Fatoş Eraslan Ay şu ifadelere yer verdi “Hayatın her alanında etkin bir biçimde yer alan kadınlarımız aynı zamanda annelik gibi hayati bir sorumluluğu ’da üstlenmişlerdir. Annelerimiz geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan yüreklerindeki sınırsız sevgi ve sabırlarıyla dünyanın en kutsal varlıklarıdır. Ülkemize ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs gererek fedakarca çalışan annelerimiz, aile değerlerinin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesidir. Dünyanın en yüce ve kutsal sorumluluğunu tabiatındaki sevgi, şevkat ve merhamet duygularıyla yerine getiren tüm annelerimizin ve yüreğinde evlat acısı taşıyan tüm şehit annelerimizin Anneler Günü’ nü kutluyor,hepsini saygı, minnet ve şükranla selamlıyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.