Bodrum’da Okul Deposu İnteraktif Kütüphane Oldu

Bodrum’da Okul Deposu İnteraktif Kütüphane Oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 0-9 yaş grubu çocukları ve velilerini gün içinde bir araya getirecek olan Konacık Cahit Özvezneci İlkokulu interakfit çocuk kütüphanesi ve eğitim atölyesi açıldı.Önceden ok...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 0-9 yaş grubu çocukları ve velilerini gün içinde bir araya getirecek olan Konacık Cahit Özvezneci İlkokulu interakfit çocuk kütüphanesi ve eğitim atölyesi açıldı.

Önceden okulun deposu olarak kullanılan bölümünün düzenlenerek interakfit çocuk kütüphanesi ve eğitim atölyesi haline dönüştürüldüğü yerin açılışına Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü emin Geçin’de katılırken, okul idaresi ile birlikte açılışı yapılan atölyenin eğitim öncesi dönemde çocuklara çok faydası olacağını ifade eden Emin Geçin, "Velilerimiz çocuklarıyla buraya gelerek hoş vakit geçirecekler. Buranın daha evveliyatını da bildiğimiz için geldiğimiz nokta takdir edilecek bir nokta. Hayırlı olsun” dedi.

Projenin mimarı olan okulun müdür yardımcısı Latife Dağcı bu atölyenin Muğla genelinde bir ilk olduğunu belirterek, "Bu benim uzun zamandır üzerinde çalıştığım bir projeydi. Kısmet bugüneymiş. İstanbul’da gördüğüm bir uygulamaydı. Bildiğim kadarıyla Bodrum hatta Muğla’da hiç yok. İnteraktif çocuk kütüphanesi çocuklara kitap okuma alışkanlığını sevdirmeyi amaçlıyor. Burada öğretmen yok sadece veliler var. Çocuklarımız ve velileri keyifli zaman geçirecekler. Burada 5 duyuya hitap eden çalışmalar yapacaklar” dedi.

Dağcı, çocukları bilgisayar başından uzaklaştırarak biraz daha anne ve babalarıyla birlikte vakit geçirmelerini istediklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.