Bosnalı fuarı değerlendirdi

Bosnalı fuarı değerlendirdi

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, 9-12 Aralık tarihlerinde Fatih Kapalı Pazaryerinde gerçekleşen 4. Aydın Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı hakkında değerlendirmede bulundu.

Bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen ve 143 bin ziyaretçiyi ağırlayan Aydın Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı için hedeflenen başarıya ulaştıklarını belirten Adnan Bosnalı, şöyle konuştu:

“Aydın dışında birçok ilden gelen firmalar ve ürünleri ile çiftçilerimizi bir araya getirdik. 283 firmanın katılımıyla gerçekleşen fuara İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Kütahya, Konya, Isparta, Burdur, Antalya, Balıkesir, Uşak ve diğer illerden de pek çok ziyaretçi katıldı. Aydın İlimizin tarım potansiyelini göz önüne aldığımızda, düzenlenen Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı, ilimiz için büyük önem taşımaktadır. Bu yıl fuarımızı yaklaşık 143 bin ziyaretçi ve 35 milyon lira sıcak satışla bitirdik. Bu rakamlar fuarın en önemli başarı göstergelerindendir. Fuarımız artık katılımcı firma sayısı, ziyaretçi sayısı ve sıcak satış göstergeleri açısından kendini ispat etmiştir.”

Fuarla ilgili amaçlarını aktaran Bosnalı, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kalıcı ve modern bir fuar alanına sahip olarak Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı ve ilimize kazandırılacak yeni fuarlar ile ilimizin birçok özelliğinin yanında fuar kenti olarak da bilinirliğinin artmasının sağlaması olmalıdır. Fuarın dört yıldır giderek büyüme trendi içerisinde olması bizlere gurur yaşatmıştır. Başarımızın sürekliliğini diliyor, destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.” 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.