Bozdoğan Belediyespor, Didim Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı

Bozdoğan Belediyespor, Didim Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.Grup'ta ikinci devrenin ilk maçında karşı karşıya gelen Bozdoğan Belediyespor ile Didim Belediyespor, 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı.

Hafta sonunda Bozdoğan Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu (ASKF) Başkanı Mehmet Kıvanç, Bozdoğan ile Didim takımlarının yöneticileri birlikte izledi. Karşılaşmayı Didim'den izlemeye gelen 30 kişilik mavi-şimşekler taraftar grubu, karşılaşma boyunca mavi-beyazlı takımı destekledi. Bozdoğanlı futbol severler de tribünde takımlarını destekledi.

Karşılaşmanın ilk devresinde her iki takımda karşılıklı ataklar gerçekleştirdi. Didin Belediyespor, ilk devrede mutlak 3 pozisyonu gole çeviremezken, Bozdoğan Belediyespor'un etkili şutlarına da kaleci Yaşar Keleş geçit vermedi. İlk yarının son dakikalarına girilirken, 45'te Harun İzgüt'ün ceza sahası dışından sert şutunda top ağlarla buluştu: 1-0. İlk yarı bu skorla sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuncu değişikleri yaparak gol arayan Didim Belediyespor, aradığı golü 66'ncı dakikada buldu. Oyuna 62'nci dakikada kaptan Ediz Özel'in yerine dahil olan Gökhan Bulut, 62'nci dakikada Rıza Bulut'un köşe vuruşundan ortasında topa kafayı vurarak ağlara gönderdi, maça eşitliği getirdi: 1-1. Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran mavi-beyazlılar aradığı galibiyet golüne erişemedi. 90 dakika sonunda karşılaşma 1-1 sona ererken, Bozdoğan Belediyespor ile Didim Belediyespor, 1'er puan alarak puanları paylaştı.

Bozdoğan Belediyespor, Didim Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı

Bozdoğan Belediyespor, Didim Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.