Bozdoğan Belediyespor Yeni Sezonu 4 Ağustos'ta Açacak

Bozdoğan Belediyespor Yeni Sezonu 4 Ağustos'ta Açacak

Bölgesel Amatör Lig'deki takımlarından Bozdoğan Belediyespor, 4 Ağustos’ta kendi tesislerinde yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Bozdoğan Belediyespor’da iç ve dış transfer çalışmaları devam ederken, yeni sezon hazırlıkları da Pazartesi günü top başı yapacak. Teknik Direktör Behiç Basatuğrul yönetiminde Pazartesi günü yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan yeşil-beyazlılar 24 kişi ile idmanlara çıkacak. Yeni sezon için kadrolarını güçlendirerek ligin iyi bir ekibi olacaklarını kaydeden Basatuğrul, “Yeni sezon hazırlıklarına Pazartesi günü başlayacağız. İlk etapta 24-25 kişilik bir kadro ile hazırlıklara başlayacağız. Bir iki hafta içinde de yeni sezon kadromuzu şekillendireceğiz. Geçen sezon takımda yer alan 7-8 oyuncumuz ile anlaştık. Ayrıca İzmir Bölgesinden 13-14 oyuncu ile takımımıza takviye yapacağız. İki haftalık dönemde kadromuzu büyük ölçüde şekillendireceğiz. Genç ve koşan bir ekip ile yolumuza devam edeceğiz. Yeni sezonumuz tüm Bozdoğan’a hayırlı olsun” dedi.

ERKAN EYİOL İLE YOLLAR AYRILDI

Daha önce anlaşmaya varılan Bozdoğan Belediyespor’un eski hocalarından Erkan Eyiol ile 2 haftalık bir sürecin ardından yollar ayrıldı. Bozdoğan Belediyespor Yönetim Kurulunun kararı ile bazı sebeplerden ötürü yardımcı Antrenör Erkan Eyiol ile yollar ayrıldı. Takımın yeni sezonda yardımcı antrenörünün önümüzdeki hafta belirlenmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.