Bozdoğan'da aile boyu uyuşturucu işi

Bozdoğan'da aile boyu uyuşturucu işi

Bozdoğan’da uyuşturucu madde yetiştiren ve satan baba- oğulun evlerine jandarma ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda şahıslara ait adreslerde 8 kilo 950 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Bozdoğan’a bağlı Çamlıdere Mahallesi’nde minibüs şoförlüğü yapan M.A.M’ın kenevir bitkisi yetiştirip esrar maddesi elde ederek esrar ticareti yaptığı ihbarının alındı. İhbar üzerine adli makamlardan alınan arama kararıyla şüphelinin evi ve bağlı adreslerde arama yapıldı. Yapılan aramada 590 gram esrar maddesi ele geçirildi. Elde edilen delillerin değerlendirilmesi neticesinde şahsın babası Y.M’nin de uyuşturucu imal edip ticaretini yaptığı tespit edildi.

Jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla elde edilen deliller kapsamında, baba Y.M’nin evinde de 8 kilo 360 gram esrar maddesi ile şahsın evinin bahçesinde hasada hazır halde 4 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Soruşturma kapsamında uyuşturucu madde yetiştirip satmaktan minibüs şoförü M.A.M. ile birlikte babası Y.M. ve annesi Ö.M. yakalanarak gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.