Bozdoğan'da ana kuzuları böyle uğurlandı

Bozdoğan'da ana kuzuları böyle uğurlandı

Bozdoğan Belediyesi 1998/1 tertip olarak askere gidecek olan gençler için eğlence düzenledi. Eğlencede Başkan Tümer Apaydın, gençlerle birlikte önce pasta kesti sonra da zeybek oynadı.

Bozdoğan Belediyesi tarafından Belediye Yeni Düğün Salonunda, vatani görevini yapacak olan 1998/1 tertip askerler için asker eğlencesi düzenlendi. Eğlenceye katılan 35 asker adayı, aileleri ile birlikte doyasıya eğlendi.

c850b3b9a70b45d730066a282ec37e7b.jpg

​Düzenlenen etkinlikte askere gidecek olan gençleri yalnız bırakmayan Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, birlikte pasta keserek zeybek oynadı. Bol bol hatıra fotoğrafı çektiren başkan Apaydın, yaptığı konuşmasında "Öncelikle bütün asker ailelerini bu aslan parçalarını yetiştirdikleri için kutluyorum, tebrik ediyorum. İnşallah her zaman olduğu gibi bu aslan parçaları sayesinde hem memleketimiz dimdik ayakta duracak, hem de bizler yatağımızda rahatça uyuyacağız. Allah hiç birinin acısını bizlere göstermesin. Şu anda da memleketimiz için gerek sınır dışında Suriye'de gerek sınırlarımız içinde teröristlerle mücadele eden bütün ordumuza, ordumuz mensuplarına Allah her zaman muzaffer eylesin, Allah yardımcıları olsun. Bizler Türk milleti olarak en çok güvendiğimiz, en çok gurur duyduğumuz her zaman Peygamber Ocağı dediğimiz ordumuz olmuştur. Her zaman onların yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Zamanında bu görevleri bizler yaptık, şimdi bu görev bu gençlerimizde evlatlarımızda. İnşallah teskerelerinde de hep beraber oluruz. Allah bekleyenlere sabır, arkadaşlarımıza da güç kuvvet versin. Hepsine şimdiden hayırlı teskereler diliyorum, hepinize hayırlı akşamlar diliyorum" dedi.

Asker adayları arkadaşları ve aileleri ile birlikte müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

d995fd20191c5c2a17faf6489b9b455b.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.