Bozdoğan'da Apaydın Coşkusu!

Bozdoğan'da Apaydın Coşkusu!

Bozdoğan Belediye Başkanlığı görevini 2004 yılından bu yana sürdüren Tümer Apaydın, dördüncü dönemini de kazanıp hizmetlerini sürdürmeyi hedefliyor.

MEHMET ALİ CİNTOSUN-Bozdoğan'da 15 yıldır iktidarı elinden düşürmeyen Millet İttifakı'nın adayı mevcut belediye başkanı Tümer Apaydın, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Apaydın, gittiği her yerde coşkuyla karşılanırken, halkın kendisine teveccüh gösterdiği için teşekkür etti. 
Son olarak Ömerpınar, Eymir ve Kazandere mahallelerinde vatandaşla buluşan Apaydın, 2019-2024 yılları arasında yapılacak olan projeler hakkında bilgi verdi. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte uyumlu şekilde çalıştıklarını kaydeden Apaydın, Özlem Çerçioğlu'na da destek istedi. 

22-031.jpg

2004 yılından bu yana ilçeye hizmet getirmek için çaba sarf ettiğini belirten Apaydın, 31 Mart gecesi dördüncü zaferini de ulaşacağını söyledi. Bozdoğan'da 7'den 70'e her kesim vatandaşın hizmetine 7 gün 24 saat koşturduğunu ifade eden Apaydın, "Biz yıllardır ayaktayız, hiç oturmadık yerimize, bir beş yıl daha oturmaya niyetim yok" diye konuştu.

d2eb3533-8846-47f1-a43a-51886cb35180.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.