Bozdoğan'da Feci Kaza 7 ölü

Bozdoğan'da Feci Kaza 7 ölü

Bozdoğan'da meydana gelen trafik kazasında 7 kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Emekli Astsubay Mehmet Ali Ülgen’in (62) kullandığı, 7 kişinin bulunduğu 09 YC 807 plakalı otomobil, Konaklı Mahallesi yakınlarındaki Atyaylası Mevkii’nde keskin virajı döndükten sonra, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 40 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Demir yığınına dönen otomobildeki Kayhan Süngül (25), babası Talip Süngül (60), kardeşi Gülay Süngül (19), babaannesi Hedem Süngül (75), Hedem Süngül'ün torunu Gülcan Menemenli (13) ile Durmuş Ali Madran (65) ve sürücü Mehmet Ali Ülgen (62) yaşamını yitirdi.

Olay yerine gelen kaza kırım ekibinin yaptığı çalışma sonunda, hurdaya dönen otomobilde hayatını kaybeden 7 kişinin cenazesi çıkarılarak Bozdoğan Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

 

 

dsc_1387.jpg

 

EŞKİ: HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Öte yandan kaza yerine gelen Bozdoğan Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki, ilk açıklamasında, “Hepimizin başı sağolsun. Böyle bir şeyi kimse istemez. Bundan sonra gerekirse toplu bir hareket de yapılabilir. Yeni yapılan yollardaki mıcırların temizlenmesi için elimizden ne geliyorsa yaparız. Ancak, kimse böyle bir şeyin olmasını istemez” dedi. 

 

dsc_1394.jpg

SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİNDE YAZDIKLARI DİKKATİ ÇEKTİ

Kazada yaşamını yitiren 25 yaşındaki Kayhan Süngül’ün sosyal paylaşım sitesindeki profilinde yaptığı paylaşımlar dikkati çekti. Süngül’ün en son 8 Kasım’da “Sarmıyor artık yaşamak, oturup da Azrail’le zar mı sallasak”, 12 Ağustos’ta da “Erken gördüm hayatı yaşamaktan çabuk yoruldum” yazdığı görüldü. 

HABER:MEHMET ALİ CİNTOSUN

dsc_1464.jpgdsc_1406.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.