Bozdoğan'da FETÖ tutuklaması

Bozdoğan'da FETÖ tutuklaması

Bozdoğan Belediyesi’nde çalışan 2 personel FETÖ/PDY operasyonları kapsamında çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 

Bozdoğan’da FETÖ/PDY örgütüne yönelik operasyonlarda, aralarında AK Partili bir meclis üyesinin oğlu, iş adamı ve esnafın bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı.

2 BELEDİYE PERSONELİ VE 1 İMAM TUTUKLANDI

Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ/PDY'ye yönelik Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma Bozdoğan Belediyesi'nin iki personeli gözaltına alındı. İşlemleri tamamlanan Akif. K. ve Harun. Y., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Tutuklanan personellerin Aydın’ın Büyükşehir olmasıyla birlikte kapatılan Yazıkent Belediyesi'nden Bozdoğan Belediyesi’ne geçtiği öğrenildi.

Öte yandan devam eden FETÖ operasyonları kapsamında Yazıkent Mahallesi’nde bulunan Kızılçakır Cami İmam Hatibi Ramazan. Y. de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“DAHA HASSAS DAVRANACAĞIZ”

Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, konuyla ilgili olarak, “Daha önce FETÖ operasyonları kapsamında gözaltına alınan Akif. K. ve Harun. Y., tutuklanmıştır. Bunlar kapatılarak bize devrolan Yazıkent Belde Belediyesinde vezne görevlisi ve şofördür. Bundan sonra daha hassas ve dikkatli bir şekilde davranıp, bu hainlerle işbirliği içinde olduğunu tespit ettiğimiz belediye bünyemizdeki çalışanları gerekli mercilere ileteceğiz” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.