Bozdoğan'da İğrenç Olay!

Bozdoğan'da İğrenç Olay!

Böyle baba olmaz olsun...

Aydın Bozdoğan İlçesi’nde alkol bağımlısı baba Hüseyin D’nin (60), sık sık eve alem yapmak için aldığı arkadaşları, Nuri Ç, (60), Kemal Ç. (65) ve Osman D. (52) alkol aldıktan sonra 14 yaşındaki Kader D’ye tecavüz etti. 

Olay, 20 Kasım 2018 tarihinde Cumhuriyet Mahallesinde yaşandı. 4 yıl önce annesini kaybeden Kader D. 3 ablasının evlenip gitmesinin ardından alkol bağımlısı babası Hüseyin D. ile yalnız yaşamaya başladı. Baba Hüseyin D., eve sık sık arkadaşları Nuri Ç., Kemal Ç. ve Osman D’yı alarak alkol almaya başladı. Bu sırada alkol alan babanın 3 arkadaşı 14 yaşındaki Kader D’ye defalarca tecavüzde bulundu. Ortaokul 9. sınıf öğrencisi Kader D., geçen yıl 23 gün eğitim gördüğü okula gitmeyerek devamsızlık yaşanınca öğretmenleri durumu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkililerine bildirdi. 
Yetkililerin eve gelerek incelemede bulunmasının ardından baba Hüseyin D., “Ben bu çocukla baş edemiyorum alın siz bakın” demesi üzerine küçük kız Sevgi Evine yerleştirildi.

KADER, GÖREVLİLERE DURUMU ANLATINCA
Kader D., bir süre sonra görevlilere babasının eve getirdiği arkadaşları tarafından tecavüze uğradığını anlattı. Sevgi annelerine her şeyi anlatan Kader D’nin gerekli kontrollerini yaptırdıktan sonra tecavüze uğradığı ortaya çıkardı. Yetkililer Aydın Cumhuriyet Savcılığına baba ve 3 arkadaşı hakkında ihbarda bulundu. 
Küçük kızın pedagoglar eşliğinde ifadesi alındıktan sonra şikayeti üzerine Bozdoğan Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipleri önce 3 şüphelinin adreslerini belirledi ardından 14 Mart Çarşamba günü ise eş zamanlı operasyon yaparak baba ve 3 alemci arkadaşını yakaladı. Emniyetteki ifadelerinin ardından Kader D.'ye ifadelerinde elle taciz ettiği belirlenen Nuri Ç., tecavüz ettiği iddia edilen Kemal Ç. ve Osman D. ile baba Hüseyin D. adliyeye sevk edildi. 
Adliyede hakim karşısına çıkan baba Hüseyin D. kızına tecavüz edildiğinden haberdar olmadığını söyledi. İfadelerin ardından Nuri Ç. ve baba Hüseyin D. denetimli olarak serbest bırakılırken, kıza tecavüz ettikleri belirlenen Kemal Ç. ile Osman D.  tutuklanarak cezaevine gönderildi.(Burhan Ceyhan-Hedef Gazetesi)

kader-babasinin-alemci-arkadaslarinin-tecavuzune-ugradi-96266-219b88fefb91ff70ff54eaa015b7aa8b.jpg

kader-babasinin-alemci-arkadaslarinin-tecavuzune-ugradi-96266-290af6823185694a6b16f19a2528a24b.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.