Bozüyüklü Sporcu, Bocce Şampiyonasında Türkiye İkincisi Oldu

Bozüyüklü Sporcu, Bocce Şampiyonasında Türkiye İkincisi Oldu

Bilecik’in Bozüyük İlçe Halk Eğitim Gençlik Spor Kulübü sporcusu Mahmut Topçu, 7-10 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Bocce Petank Şampiyonasında Türkiye ikincisi oldu.Mahmut Topçu, alt...

Bilecik’in Bozüyük İlçe Halk Eğitim Gençlik Spor Kulübü sporcusu Mahmut Topçu, 7-10 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Bocce Petank Şampiyonasında Türkiye ikincisi oldu.

Mahmut Topçu, altın nokta vuruşlarında 23 puan toplayarak Bursalı rakibinin ardından ikicilik madalyasına ulaştı. 400’ü aşkın sporcunun katıldığı şampiyona da Yıldızlar kategorisinde alınan madalya ile Bilecik, Bocce de bir ilke imza attı.

Bozüyük Halk Eğitim Gençlik Spor Kulübü Bocce Antrenörü Aydan Yavuz, yaptığı açıklama da Bocce branşında ilk madalyalarını aldıklarını söyledi. Antrenör Yavuz, açıklamasında, “Öncelikle çok sevinçli olduğumuzu söylemek istiyorum. Bilecik’e 3 yıl önce getirdiğimiz bu spor dalını tanıtmak, yaymak ve geliştirmek için büyük gayret gösterdik. Allah’a şükürler olsun her yıl çıtamızı daha da yükseltiyoruz. Geçen yıl beşinci olmuştuk. Bu yıl sporcularımız çok daha başarılı oldular. Mahmut Topçu’ da bu sporcularımızdan biri, bu Bilecik adına Bocce branşında gelen ilk madalyamız oldu. Bundan sonraki hedeflerimiz milli takım adına yurt dışında başarılı olmaktır. Sporcumu kutluyorum. Bize en başından beri destek veren başta Halk Eğitim Müdürümüz Celalettin Tospatlı olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.