Bozyurtspor'da Kırdemir dönemi

Bozyurtspor'da Kırdemir dönemi

Aydın Süper Amatör grupta mücadele eden Nazilli temsilcisi Bozyurtspor, antrenör İbrahim Kırdemir ile anlaşırken, yeni sezon öncesi hazırlıklarını Serkan Balcı tesislerinde tam kadro halinde sürdürüyor.

Bozyurtspor 2016-2017 sezonu öncesi Nazilli Belediyespor’un simge isimlerinden olan, Arena 1905 spor kulübünün kurucusu ve Altınordu Nazilli futbol okulu sorumlusu antrenör İbrahim Kırdemir ile anlaştı. Yeni bir yapılanmanın ilk adımlarını attıklarını ifade eden kulüp Başkanı Avni Köşger, 2016-2017 futbol sezonunda antrenör Kırdemir’in önderliğinde başarılı bir yıl geçireceklerine inandıklarını kaydetti. 
“Kolay yenilmeyen bir ekip oluşturacağız” 
Bozyurtspor ile antrenörlük hayatının ilk ciddi sınavını verecek olan antrenör Kırdemir yeni sezona hazır hale gelmek için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Kırdemir yaptığı açıklamada; “ Bu benim ilk antrenörlük deneyimim olacak. Takımımız genç oyunculardan oluşuyor. Kendilerinden neler istediğimi genç arkadaşlarımıza aktardım. Yeni sezon öncesi ilk hedefim, takımızı fizik ve kondisyon olarak lige hazırlamak olacak. Ardından bir oyun mantalitesi oturtmaya çalışacağız. Bu sezon kolay kolay yenilmeyen bir takım izlettireceğiz. Genç ve dinamik bir kadromuz var. Koşan, pres yapan, yardımlaşma duygusunun ön planda olduğu bir ekip olacağız. Ben arkadaşlarımıza güveniyorum. İnşallah hep beraber güzel bir sezon geçireceğiz” dedi.

ENGİN KOCAMAN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.