Bu bölgede oturanlar dikkat!

Bu bölgede oturanlar dikkat!

ADM EDAŞ Aydın Bölge Müdürlüğü, yaptığı duyuru ile Bozdoğan’ın bazı bölgelerinde elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı. 14 mahalle ve 3 güneş enerjisi santralinde 5 saatlik elektirik kesintisi yaşanacak.

Bozdoğan Trafo Merkezinde iletim sistemindeki arıza onarım ve bakım çalışması nedeniyle Bozdoğan’ın bazı bölgelerine kısa süreli elektrik verilemeyeceği duyuruldu. 5 Mayıs Pazar günü yapılacak kesinti 09:00 ile 14:00 saatleri arasında olacak. Bozdoğan’da elektrik kesintisinin yapılacağı bölgeler ise şu şekilde; Haydere Mahallesi’nin bir kısmı, Çamlıdere, Sırma, Amasya, Kemer, Örtülü, Konaklı, Tütüncüler, Başalan, Kızıltepe, Güvenir, Örencik, Körteke, Güneyyaka mahalleleri ve buralarda bulunan tüm özel trafolu müşteriler, BTE GES, NETA GES, BNA GES.

Güvenlik için vatandaşların kesinti sırasında elektrikle çalışan cihazları devreden çıkartması gerekiyor. Jenaratör kullanan abonelerin ise şebeke ayırıcısını açmaları gerektiği belirtildi. Çalışmaların belirtilen saatlerden önce bitmesi halinde, elektrik kesintisi daha kısa süreceği kaydedildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.