“Bu fuar Nazilli’ye çok yakışacak”

“Bu fuar Nazilli’ye çok yakışacak”

Uzun yaşam denilince, dünya üzerinde akla ilk gelen yerlerin başında olan Aydın’ın Nazilli ilçesi, 18-21 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek Exponaz Agro Nazilli Tarım Fuarı için gün sayıyor.

18-21 Ocak tarihlerinde, Ege Bölgesi’nin tarım, hayvancılık ve gıda teknolojileri sektörüne damgasını vuracak olan Exponaz Agro Nazilli Tarım Fuarı için sayılı günler kala Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Nazilli Ziraat Odası Başkanı Necdet İzgü birer açıklama yaparak tüm sektör temsilcilerini ve üreticileri Tarım Fuarı’na destek olmaya çağırdı.

“Tarım ürünlerimizi tüm dünyaya tanıtacağız”

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık yaptığı açıklamada Nazilli’nin özellikle uzun yaşam konusunda bir dünya markası olduğunu hatırlatarak, “Uzun yaşam denilince dünya üzerindeki birkaç noktadan biri olarak akıllara ilk gelen yerlerin başında Nazilli ilçemiz bulunmaktadır. Bugün ilçemizde 100 yaşının üzerinde yaklaşık 40-45 vatandaşımız hayatını sağlıklı ve huzur içinde sürdürmektedir. Dünya üzerindeki birçok bilim adamı Nazillimizi adeta bir laboratuvar gibi görüp, her yönüyle incelemeye almıştır. İşte bu noktada Nazillimizin bu önemli özelliğini kazanmasındaki en büyük etkenlerden biri olan tarım ürünlerimizi tüm dünyaya tanıtmak ve bu alanda daha modern, daha teknolojik ve daha bilimsel bir yaklaşım geliştirmek; ayrıca sektör temsilcileri ile üreticileri bir araya getirerek üretim ve ekonomiye ve dolayısıyla Nazillimize katkı sağlamak için 18-21 Ocak tarihlerinde Eşref Özel Çok Amaçlı Kapalı Alanı’nda Exponaz Agro Nazilli Tarım Fuarı’nı gerçekleştirmeye hazırlanıyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.