Bu Karpuzlar Çok Şekil

Bu Karpuzlar Çok Şekil

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) öğrencileri karpuzları oyarak oluşturdukları çizgi film karakterleri ile Türk Bayrağı, öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.Akdeniz Üniversitesi (AÜ9 Turizm Fakültesi Yiyec...

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) öğrencileri karpuzları oyarak oluşturdukları çizgi film karakterleri ile Türk Bayrağı, öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.

Akdeniz Üniversitesi (AÜ9 Turizm Fakültesi Yiyecek ve İçecek bölümü öğrencilerinin kampüs içerisinde kurdukları stant ilgi odağı oldu. Olbia Çarşısı girişi üzerinde kurdukları stant ile karpuz ve kabağa oyarak çeşitli şekiller veren iki öğrenci, ilgi odağı oldu. Türkiye haritası, Türk Bayrağı, çizgi film karakterleri ve Akdeniz Üniversitesi logosunu karpuza işleyen Turizm Fakültesi Yiyecek ve İçecek Bölümü öğrencisi Veysel Arıcı, yiyeceklere şekil vermenin zor ama zevkli olduğunu söyledi. Özellikle çizgi film karakterleri ile Türk Bayrağı’nın çok beğenildiğini söyleyen Arıcı, el becerileri ürünlerinin beğenilmesinden mutlu olduğunu söyledi.

Öğrencilerin çalışmalarının yer aldığı stant, yabancı öğrenciler tarafından da beğenildi. Bazı öğrenciler hayretler içerisinde şekilleri incelerken bazıları ise cep telefonu ile fotoğraflarını çekmeyi tercih etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.