BU PANKART TEPKİ ÇEKTİ!

BU PANKART TEPKİ ÇEKTİ!

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Nazilli Beşeylül İlköğretim Okulu’nun bahçesine asıldığı tahmin edilen Aydınspor1923-Menemen Belediyespor maçına davet pankartı tepki çekti.

NAZİLLİ Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Gürdal Yüzügüler, asılan pankartı sosyal paylaşım sitesi facebook’ta eleştirdi. Pankart asma düşüncesinin güzel gibi göründüğüne dikkat çeken Yüzügüler, “Farklı bir bakış açısıyla, yıllardır süren Nazillispor-Aydınspor rekabetini de düşünürsek, bu pankart, taraftarlar arasında zaman-zaman oluşan kavga ve gerginlikleri daha da körüklemekten başka bir işe yaramaz” ifadelerini kullandı.

• İŞTE YÜZÜGÜLER’İN PAYLAŞIMI

“13 Ocak Salı günü Nazilli Beşeylül İlköğretim Okulu’nun önüne, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından asılan bu pankart ile tüm futbolseverler Aydınspor 1923 – Menemen Belediyespor maçına davet edilmiş!!! Düşünce de güzel gibi görünse de, farklı bir bakış açısıyla, yıllardır süren Nazillispor-Aydınspor rekabetini de düşünürsek, bu pankart, taraftarlar arasında zaman-zaman oluşan kavga ve gerginlikleri daha da körüklemekten başka bir işe yaramaz. İki takım arasındaki yıllardır süren bu tatlı rekabetin devamı ve taraftarlar arasındaki gerilimleri gidermek için, AYDIN’DAKİ TÜM PROFESYONEL FUTBOL TAKIMLARINA EŞİT MESAFEDE DURMANIZIN daha doğru olacağını şahsım adına öneririm”

• BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA TEPKİ

Öte yandan facebook'ta ki Nazilli Belediyespor sayfası da söz konusu pankartla ilgili paylaşımda bulundu. Paylaşımda "Sn Özlem Çerçioğlu... Bu pankartı Nazilli'nin göbeğine asmak Nazillispor ve taraftarıyla dalga geçmekden başka bir anlam ifade etmiyor. Siz hangi Nazillispor maçına geldiniz de Nazilli halkını Aydınspor 1923'ün maçına davet ediyorsunuz?" ifadeleri kullanıldı. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

İŞTE ASILAN O PANKART

1301pankart01.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.