Buharkent'te İncir Festivali yapılacak

Buharkent'te İncir Festivali yapılacak

Bu yıl 11'incisi düzenlenecek olan Buharkent Taze İncir Festivali, 3 Eylül Perşembe günü yapılacak. Festivalde yapılacak konserler ise yaşanan terör olayları nedeniyle iptal edildi.

Festival hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiğini bildiren Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, şunları söyledi:

“Festivalimiz sabah saat 09.30'da Denizli Büyükşehir Belediyesi Bando Ekibi'nin, dörtyol kavşaktan, Cumhuriyet Meydanı'na kadar kurtuluş ve festival yürüyüşü ile başlayacak. Daha sonra ise Atatürk Anıtı önünde çelenk koyma programı ile devam edecek. Ardından festival kapsamında şiir yarışmasında dereceye giren kişilere ve incir kupası adı altında yapılan futbol turnuvasında dereceye giren takımlara ödülleri verilecek. Bu programlardan sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı'nın gösterileri ile olacak.

Saat 11.00'de ise Buharkent Kapalı Spor Salonu'na giderek orada 'Buharkent Gençleriyle Hayata Smaç' projesinin tanıtımı ve Karizma Show grubunun gösterileri yapılacak. Saat 12.45'de ise Gençlik Parkı'nda Kızıldere, Savcıllı ve Ortakçı Halısaha Tesisleri ile Buharkent Belediyesi'nin Gençlik Parkı'nda yapmış olduğu spor tesislerinin açılışı yapılacak. Gündüz etkinliğimiz bu şekilde son bulacak. Akşam etkinliklerimizde ise saat 20.00'de Cumhuriyet Meydanı'nda mevlitli lokma hayrı yapacağız. Tüm halkımızı bekliyoruz." 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.