Buharkent'te yeni bir yenilik geliyor

Buharkent'te yeni bir yenilik geliyor

Mobil Elekronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) Bölgesel Güvenlik Sistemi, Buharkent'e de kuruluyor. Çalışmalar kapsamında 3 adet plaka tanıma sistemi, 10 farklı noktaya, 11 tanesi hareketli olmak üzere 30'a yakın kamera konuşlandırılacak.

Son teknoloji ile ve fiberoptik kablolarla bağlantısı sağlanan tesisat, on güne kadar hazır olacak. İki ay sonra, tüm prosedürler tamamlanıp sistem kullanılır duruma gelecek. Çalışmalar, diğer ilçelerde de devam edecek.

BAKAN SOYLU'DAN İSTENDİ

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, MOBESE Güvenlik Sistemi çalışmaları hakkında şöyle konuştu: "MOBESE Kamera Sistemi, bizim seçimlerden önceki vaatlerimizden biriydi. Suçlunun tespiti ve suçların azalması bakımından bu güvenlik sisteminin oluşturulması çok önemliydi. Göreve geldikten sonra, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan sistemi Aydın'ın ilçeleri için talep ederken, Buharkent'e bu konuda öncelik verilmesini istedik. Çünkü, Denizli-Aydın karayolunun kontrolü buradan başlıyor. Dolayısıyla suçlunun takip edilmesi için önemli bir noktadayız. Bu yüzden önceliği Buharkent'e verdik."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.