Bülent Sayar'dan ilk açıklama:"Hedefimiz Nazilli Belediyesi"

Bülent Sayar'dan ilk açıklama:"Hedefimiz Nazilli Belediyesi"

AK Parti Nazilli ilçe başkanlığı görevine atanan Bülent Sayar, açıklama yaptı. Kararın kendisi için de sürpriz olduğunu söyleyen Sayar, "Öncelikli hedefimiz Nazilli'yi AK belediyecilikle tanıştırmak olacak" dedi.

Uzun bir süredir merakla beklenen AK Parti Nazilli teşkilatının başına geçecek isim netleşti. Haftasonu yapılan temayüller sonrası Ankara'ya giden Ramazan Satılmış, Bülent Sayar ve Hilmi Volaka, genel merkezdeki temayüllerden olumsuz sonuç almış, farklı bir adayla devam edileceği mesajı verilmişti. AK Parti genel merkezi tarafından Nazilli ilçe başkanlığına Ankara'daki temayüllere katılan  Bülent Sayar'ın atandığı açıklandı. 

"BEKLEMİYORDUM, SÜRPİZ OLDU"

İlçe başkanlığı kararının kendisine de sürpriz olduğunu söyleyen Bülent Sayar, "Böyle bir kararı ben de beklemiyordum, sürpriz oldu açıkçası. Genel merkezimizin takdiridir. Zorlu bir süreçten geçtik. Bütün arkadaşlarla birlikte temayül sürecini geçirdik. Benim dışımdaki arkadaşlar da çok değerli. Bu işi en iy yapabilecek arkadaşlar genel merkezin verdiği kararla Ankara'ya çağrıldı. Ankara'daki temayülde 3 aday üzerinde karar kılamadılar. Tüm arkadaş eşit derecede, mevcut ilçe başkanımız Ramazan Satılmış ve Hilmi Volaka da aynı şekilde. İnşallah hiç bir ayrım yapmadan hareket edeceğiz. Partimizi en iyi yerlere taşımak için birlik ve beraberlik içerisinde olacağız." dedi. 

NAZİLLİ AK BELEDİYECİLİKLE TANIŞACAK 

En kısa sürede partiyi kongreye götüreceklerini söyleyen Sayar, "Kısa sürede partimizin kongresini yapacağız. Nazilli Belediyesi, AK Parti ile tanışmadı bugüne kadar. 2019 seçimleri önemli. AK Parti Nazilli'de belediye başkanlığını alamadı. İlk hedefimiz Nazilli Belediyesi'ni almak olacak. Kongreden sonra da çalışmalarımız sıkı bir şekilde devam edecek." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.