Bulunan cesedin kimliği belirlendi!

Bulunan cesedin kimliği belirlendi!

Kuşadası’nda geçtiğimiz 29 Mart tarihinde bulunan erkek cesedinin kimliği belirlendi.

İzmir Adli Tıp Kurumu’nda yapılan inceleme sonucunda, cesedin, 3 Mart'ta Davutlar’daki evinden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 20 yaşındaki Hasip Kemerdağ’a ait olduğu netlik kazandı.

Kuşadası Kirazlı yolu Değirmendere bölgesindeki Başpınar mevkisinde 15 gün önce bulunan erkek cesedinin kimliği belli oldu. İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderilen cesedin, Davutlar’da babasıyla birlikte yaşadığı evden 'İşe gidiyorum' diyerek 3 Mart'ta ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 20 yaşındaki Hasip Kemerdağ’a ait olduğu artık kesinlik kazandı. 20 yaşındaki Kemerdağ’ın cenazesinin, Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

CİNAYET Mİ, İNTİHAR MI?

Cesedin 20 yaşındaki Hasip Kemerdağ'a ait olduğunun tespit edilmesinin ardından, jandarma ve polis ekipleri tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğunun belirlenmesi için Kemerdağ’a ait otomobilin geçiş güzergahlarındaki MOBESE görüntülerinin incelendiği ve olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.