Bunalıma giren baba 3 çocuğunu ve karısını öldürdü

Bunalıma giren baba 3 çocuğunu ve karısını öldürdü

Eşini ve 3 çocuğunu öldüren bir kişi, oturdukları daireden atlayarak intihar etmeye kalkıştı.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesine bağlı Tacettin Veli Mahallesi Deliklitaş Caddesi Alan Apartmanı’nda gece saat 03.30 sıralarında meydana gelen olayda, 41 yaşındaki baba Erol Adıyaman, ilk olarak eşi Safiye Adıyaman’ı sonra da çocukları Çınar Berk, Nazlı Nur ve Elanur Adıyaman’ı öldürdü. Cinnet getiren baba, eşi ve çocuklarını öldürdükten sonra oturdukları apartmandaki daireden atlayarak intihar girişiminde bulundu.

BABA AĞIR YARALI

Ağır yaralanan baba Erol Adıyaman, ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan ilk müdahale sonrasında makineye bağlandı. Yetkililer olayla ilgili olarak işlem başlattı.

"POLİS 'BİNAYI BOŞALTIN' DEDİ"

Olay anına şahitlik eden komşu Özkan Daşdemir yaşadıklarını anlattı:

"Olayın olduğu yerin üst katında oturuyorum. Saat 12 gibi eve geldim ve yattım, bir şey yoktu. Gece uyandım, ses geliyordu. Pencereden baktım, ‘Hiçbir şey yok’ dedim, geri yattım. Ondan sonra gürültü gelmeye başladı. Kalktım, hanımla beraber aşağı indik ve polisler kapıdaydı. Yukarı çık dediler. Hatta 2-3 el ateş de edildi. Yukarı ikinci çıktığımızda polisler ‘Binayı boşaltın’ diye seslendiler, çocukları kaldırdım ve aşağı indik. Çocuklarla beraber dışarıda bekliyorduk, adam buradan kendini attı. Sedye ile alıp götürdüler, ondan sonra da çocukları çıkardılar. Bir çocuğu elleriyle, birini battaniye ile diğerini de poşete sarılı olarak götürdüler. Biz aileyi hiç tanımıyoruz. Ben Erol’u gördüysem ya bir sefer ya da 2 sefer gördüm. Daha önce daireden sesler geliyordu ama her binadan ses gelir"

UYUŞTURUCU KULLANIP CİNAYETLERİ İŞLEDİ

Çocuklarını ve karısını uyuşturucu kullandıktan sonra öldürdüğü iddia edilen Adıyaman'ın daha sonra doğalgaz hortumunu kesip evi ateşe verdiği, ardından 2. kattan atlarken elindeki bıçağın üzerine düşerek ağır yaralandığı öne sürüldü.

Ayrıca, sigorta işiyle uğraşan Erol Adıyaman'ın "uyuşturucu satın almak, yağma, gasp ve tehdit" gibi 10 ayrı suçtan kaydının bulunduğu, geçen yıl Kayseri Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde 2 ay psikolojik tedavi gördüğü, önceki ikametinde de evini yakmaya çalıştığı iddia edildi.

Erol Adıyaman'ın öldürdüğü karısı Safiye'nin ikinci eşi, çocuklarından Selanay'ın bir önceki evliliğinden olduğu öğrenildi.

Adıyaman'ın komşusu Özkan Daşdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, gece bağırma sesine uyandığını belirterek, "Aşağı indiğimde polisler buradaydı. Binayı boşalttılar. Binada gaz kokusu vardı. Biz kenarda beklerken adam kendini aşağı attı. Bu adamı fazla görmüyordum. Eve yemek yemeye geldiğimde çocuklarını servise bindirdiğini görüyordum." dedi.

Döndü Yücekaya da gece sese uyandıklarını ve polisin evleri boşalttığını anlatarak, "Ailesi çok iyiydi. Çok dürüst bir aileydi ama içerisini, ev durumunu bilmiyoruz. Bu adam hiç dışarıya çıkmıyordu, yaşantısı evdeydi." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.