Bunalımdaki kadın beşinci kattan atladı

Bunalımdaki kadın beşinci kattan atladı

Aydın Efeler’de kocasından ayrı yaşayan ve oğlu ceza evinde olan kadın girdiği bunalım sonucu oturduğu binanın beşinci katından merdiven boşluğuna atlayarak kendini öldürmek istedi.

Olay, dün gece saat  23:00 sularında Efeler Ilıcabaşı Mahallesi Doğu Gazi Bulvarı’nda meydana geldi. Uzun süredir eşinden ayrı yaşadığı öğrenilen Derya Yönaka (43) ikinci katında oturduğu apartmanın beşinci katına çıkarak kendini merdiven boşluğa bıraktı. Çıkan gürültüyle irkilen apartman sakinleri Yönaka’yı yerde kanlar içinde buldu. Komşularının haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı kadını Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı.

Eşinden ayrı, oğlu da cezaevinde

Aynı zamanda eşinden ayrı olan ve kız kardeşiyle birlikte yaşayan Yöneka’nın geçtiğimiz günlerde cezaevinde kalan oğlunu ziyaret etiği, burada oğluyla bir süre sohbet ettikten sonra oğlunun intihar edeceğini söylemesi üzerine bunalıma girdiği iddia edildi. Eşinden ayrı olduğu için evin geçimini sağlayan oğlunun cezaevine girmesiyle sıkıntıya düştüğü için de canına kastetmiş olabileceği bildirildi.

Yaşadığı olayların etkisiyle depresyon halinde olan kadını başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden ciddi şekilde yaralanan Derya Yönaka’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Haber Kaynağı:Denge

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.