“Bunları kazıyın, altından IŞİD çıkar”

“Bunları kazıyın, altından IŞİD çıkar”

CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, Akçaova halkı ile buluştu. AK Parti’ye yüklenen Baydar, “Bunları kazıyın altından IŞİD çıkar” dedi.

CHP Milletvekili Metin Lütfi Baydar’ın Akçaova ziyaretine, CHP'li Süleyman Bülbül ve Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer de katıldı. Kahvehane ve esnafı dolaşarak insanlara dokunan hal ve hatırlarını soran Baydar, Akçaova halkına seslendi. 1 Kasım seçimlerinde partisine ve kendisine oy isteyen Baydar, şunları söyledi:

“Hani bizim Çine’den gösterdikleri bir aday var ya hani Halk Bankası Genel Müdür Yardımcılığı yapan. Halk Bankası Genel Müdürünün evinde para bulunmadı mı? Bir banka müdürü neden evinde para bulundursun? Bizim bu Çine adayını seçilmeyecek sıralara koyuyorlar. Büyükşehir Belediye seçiminde de masraf ettirdiler. Acaba biriken paraları gitsin Aydın’da bizim partiye harcasın diye mi gönderiyorlar. İnşallah o parayla bir ilişkisi yoktur benim hemşerimin. Faizsiz kredi vereceğim diyormuş. Bunların dini imanı palavra. Bunlar Arap Müslümanlığını kabul ettikleri, bizim gibi Anadolu Müslümanı olmadıkları için pusuyu biliyorlar. Araplar biliyor pusuyu. Şimdi birinci sıradan aday gösterdikleri kişi kendi arkadaşına pusu kurmadı mı? Benim Akçaovalı kardeşim adamın hasını bilir. Garibanın yanında olacak adamı bilir. Bunlar zengin partisi. Şuanda hükümet senin hükümetin değil. Onlara gereken cevabı Akçaova’dan verecek miyiz? 1 Kasım günü Akçaova’dan attığımız şaplak ilk önce Çine’den sonra Ankara’dan duyulacak mı? Bunlar ticaret ya Resullallah deyip devamlı alınları secdede elleri haramda. Bunlar geldikleri andan itibaren Vahabi, Selefi Müslümanlığı dayatarak senlik benlik diye böldüler. IŞİD ile AKP’nin anlayışı aynı. Bunları kazıyın altından IŞİD çıkar. Bunların yalanlarına inanmayacağız.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.