Bünyan Belediyesi Çocuklara Çevre Bilinci Kazandırdı

Bünyan Belediyesi Çocuklara Çevre Bilinci Kazandırdı

Bünyan Belediyesi’nin eğitime olan katkısı sürüyor. Türk Standartları Enstitüsü tarafından şuana kadar yaklaşık 30 ilde sahnelenen ‘’Önce Kalite’’ isimli müzikli çocuk oyunu Kayseri’de ilk kez Bünyan’...

Bünyan Belediyesi’nin eğitime olan katkısı sürüyor. Türk Standartları Enstitüsü tarafından şuana kadar yaklaşık 30 ilde sahnelenen ‘’Önce Kalite’’ isimli müzikli çocuk oyunu Kayseri’de ilk kez Bünyan’da sahneye kondu.

İlkokul öğrencilerine yönelik olan ve çocuklara çevre bilinci kazandırma amacı güden ‘’Önce Kalite’’ isimli müzikli çocuk oyunu Kayseri’de ilk kez Bünyan Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Bu güne kadar yaklaşık 30 ilde öğrencilerle buluşan Türk Standartları Enstitüsü tiyatro ekibi Bünyan Belediyesi toplantı salonunda çocuklar ile buluştu. İlkokul öğrencilerine yönelik olan Tiyatro oyununda, amaç çocukları eğlendirirken çevre bilinci kazandırırken aynı zamanda da Çocuklara Türk Standartları Enstitüsü’nü tanıtmak ve son kullanım tarihi hakkında daha bilinçli hale getirmek.

Sahnelenen Tiyatro oyunu öncesi bir konuşma yapan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu; çocuklara seslenerek;’’Geleceğimizin teminatı, her şeyi üzerine kurduğumuz, gelecekte çok daha iyi yaşayıp rahat olsunlar diye bu gün her türlü zorluğa göğüs gerdiğimiz siz değerli yavrularımız hepiniz hoş geldiniz’’ dedi.

Çocuklara birde öğütte bulunan Başkan Şinasi Gülcüoğlu, ‘’Yaşamın kalitesi standardı yükseldikçe bizler her geçen gün biraz daha rahata eriyoruz. Bu nedenle başta çevre temizliği olmak üzere yaptığımız her şeyi en güzel şekilde yapmamız lazım. Sevgili çocuklarımız çevre bizim içinde olduğumuz ve o olmadığında yapamadığımız en büyük olgudur. Bu yüzden çevremizi çok ama çok temiz tutmalıyız. Tutmayanları da uyarmalıyız’’ şeklinde konuştu.

Bu tür eğitici oyunların çocukların bilinçli bireyler olarak yetişmesindeki önemine vurgu yapan Başkan Şinasi Gülcüoğlu, Bünyan Belediyesi olarak çocuklar ve gençlerin gelişimine katkıda bulunacak çalışmalar yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.