Burhaniye’de Engelliler Davullu Zurnalı Törenle Askere Uğurlandı

Burhaniye’de Engelliler Davullu Zurnalı Törenle Askere Uğurlandı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, bir günlüğüne askere alınacak engelli gençler için davullu zurnalı uğurlama töreni yapıldı.Burhaniye’de askere alınacak, 4 engelli genç için davullu zurnalı uğurlama...

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, bir günlüğüne askere alınacak engelli gençler için davullu zurnalı uğurlama töreni yapıldı.

Burhaniye’de askere alınacak, 4 engelli genç için davullu zurnalı uğurlama töreni yapıldı. Törene Belediye Başkanı Necdet Uysal, Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Sevda Padem, aileler ve belediye çalışanları katıldı. Belediye önünde bayraklar eşliğinde yapılan törende davul ve klarnetler çalınırken, otobüse binen gençler Balıkesir’deki birliklerine hareket etti. Engelli gençlere hayırlı yolculuklar dileyen Uysal, “Bugün belediyemizin önünden engelli çocuklarımızı askere gönderdik. Onlar için davullu zurnalı uğurlama töreni düzenledik. İnşallah, görevlerini yapıp dönecekler. Motivasyonları için onlar mutlaka iyi olacak. Hayırlı yolculuklar diliyorum hepsine” dedi.

Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Sevda Padem de, “Burhaniye Belediyesi Kültür, Sosyal ve Engelliler Komisyonu olarak engelli çocuklarımızı bir günlük askere göndermenin mutluluğu içindeyiz. Onların duygularına ortak olduk. Bu vesileyle askere giden çocuklarımızı kutluyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.