Burnu bile kanamadı

Burnu bile kanamadı

Güzelköy'de meydana gelen feci kazada otomobil sürücüsünün burnu bile kanamadı.

Denizli istikametinden Nazilli yönüne seyreden S.E. yönetimindeki araç, sürücüsünün, önündeki TIR’ı sollamak isterken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjden karşı şeride geçti ve 4 takla attıktan sonra bir evin bahçesine savrularak durabildi. Kazada şans eseri ölen olmadı.

Dün gece saat 22.00 sıralarında meydana gelen kaza, edinilen bilgiye göre şöyle gelişti; 09 RC 904 plakalı otomobili ile Denizli’den Nazilli’ye doğru gelen S.E, Güzelköy’e yaklaştığı sırada önündeki TIR’ı sollamak istedi. Görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre çok hızlı olduğu belirtilen sürücü, bu esnada direksiyon hakimiyetini kaybetti. Gidiş istikametinden çıkarak orta refüje çarpan araç, karşı şeride geçti. Yaklaşık 50 metre ters yönde ilerleyen otomobilini durdurmayı başaramayan S.E, süratli bir şekilde önce yol kenarında bulunan tamircinin önündeki motosikletlere çarptı, ardından da bir evin bahçesine girdi.

HURDAYA DÖNDÜ

Duydukları gürültü üzerine kullanılamaz hale gelen aracın bulunduğu bahçeye koşan çevre sakinleri, olayı güvenlik güçlerine bildirdi.Kazanın şiddetiyle ters dönen ve ciddi hasar gören araçtan burnu dahi kanamadan çıkan S.E, yaşadığına inanamadı. Kazada hurdaya dönen araç, olay yerine çağrılan çekiciyle kaldırılırken, güvenlik güçleri sürücü S.E’yi ifadesi alınmak üzere emniyete götürdü. 

HABER:MEHMET ALİ CİNTOSUN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.