Bursa Kent Konseyi’nden Harmancıklı Öğrencilere Destek

Bursa Kent Konseyi’nden Harmancıklı Öğrencilere Destek

Bursa Kent Konseyi (BKK) Eğitim Çalışma Grubu’nun organizasyonuyla Harmancıklı öğrencilere ‘Motivasyon, Özgüven ve Başarı’ konuları anlatıldı.BKK Eğitim Çalışma Grubu, kırsal kesimde eğitim gören deza...

Bursa Kent Konseyi (BKK) Eğitim Çalışma Grubu’nun organizasyonuyla Harmancıklı öğrencilere ‘Motivasyon, Özgüven ve Başarı’ konuları anlatıldı.

BKK Eğitim Çalışma Grubu, kırsal kesimde eğitim gören dezavantajlı öğrencilerin üniversite hazırlanmalarına yardımcı olabilmek amacıyla çeşitli programlar düzenliyor. Harmancık Kaymakamlığı, Harmancık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Uludağ Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen etkinlikte Harmancık 75. Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerine Bursa Kent Konseyi Çınar Camlı Salonu’nda motivasyon, özgüven ve başarı konuları anlatıldı. Eğitim öncesi BKK ofislerini gezen öğrenciler, BKK Başkanı Semih Pala’dan yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler aldı. BKK Eğitim Çalışma Grubu Temsilcisi Mustafa Sarı, desteklerinden ötürü BKK Eğitim Çalışma Grubu’na teşekkür etti.

Eğitim ardından Enerji Müzesi, Tekstil Müzesi, Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi, Orhangazi ve Osmangazi türbeleri ile Uludağ Üniversitesi Eğitim, Veterinerlik ve Spor Fakültelerine gezi düzenlendi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.