Bursa’da Milletvekili Adayları Oylarını Kullandı

Bursa’da Milletvekili Adayları Oylarını Kullandı

Bursa’da milletvekili adayları ve siyasi parti temsilcileri oylarını kullandı.AK Parti Bursa milletvekili adayı Hüseyin Şahin, eşi Pınar Şahin’e birlikte İnegöl Müşerref Muzaffer Samda İlkokulu’ndaki...

Bursa’da milletvekili adayları ve siyasi parti temsilcileri oylarını kullandı.

AK Parti Bursa milletvekili adayı Hüseyin Şahin, eşi Pınar Şahin’e birlikte İnegöl Müşerref Muzaffer Samda İlkokulu’ndaki 1281 nolu sandıkta oyunu kullandı. Pınar Şahin oyunu kullanırken, Hüseyin Şahin üzerine almadığı nüfus hüviyeti nedeniyle beklemek zorunda kaldı.

Seçmenlerle tokalaşan AK Parti Bursa milletvekili adayı Hüseyin Şahin, “Demokrasinin güzelliği, halkın kendi idaresini kendi iradesiyle seçmek için sandıklara gidiyorlar. Yoğun geçen seçim kampanyasından sonra şu anda milletimiz kurduğu istikrardan yana sandıklar açıldığında oy vereceğini, AK parti hükümetinin yeniden büyük Türkiye’ye hedefleri olan Türkiye’ye uyanacağız. İnsanımız sandıklarda halkın iradesini koşmak için oylarını veriyorlar. Siyasi partiler olarak çok çalışıldı. Biz de çok çalıştık. İnsanlarımızla temas kurmaya çalıştık. Oy istedik. Destekler, dualar aldık. İnsanımız AK Parti’ye güveniyor. Bundan sonra da AK Parti’yle yola devam etmek istiyorlar noktasında sürekli destekler aldık. Yarın yeni bir Türkiye’ye uyanmış olacağız. Seçimlerimizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Demirel, “1 buçuk aydan beri yapmış olduğumuz çalışmalarımızın semeresini alacağız inşallah. Ailemle oyumuzu birlikte kullandık. İnşallah huzur ve güven içerisinde bütün halkımız oylarını kullanacaktır. Tekrar seçimin ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

CHP İlçe Başkanı Engin Başar ise Alanyurt Ertuğrulgazi Ortaokulu’ndaki 1451 nolu sandıkta oyunu kullandı. Seçimlerin hayırlı olmasını dileyen Başar, “4 aydan beri seçime hazırlanıyoruz. Önce partimizde ön seçim yapıp adaylarımızı belirledik. Uğramadık kapı, sokak, cadde bırakmadık. Halkın sağduyusuna inanıyorum. Halkın sağduyusunun sandıklara yansımasını istiyorum” diye konuştu.

CHP Bursa milletvekili adayı Erkan Dönmez de Kurşunlu Cumhuriyet İlkokulu’nda oyunu kullandı.

SP Bursa milletvekili adayı İsmail Özdemir ise Atatürk İlkokulu’ndaki 1367 nolu sandıkta oyunu kullandı. Özdemir, “Sağlıklı bir seçim için görevliler gayret ediyorlar. Seçimin ülkemize, milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Ülkemiz önümüzdeki günlerde çok önemli gündem içerisinde kalacak. Özellikle etrafımız ateş çemberi. Suriye, Irak, Libya ateş çemberi. Büyük Ortadoğu Projesi çerçevesinde bu ateş çemberi etrafımızda devam edecek. Çünkü batının projesi, Müslümanların birbiriyle çatışmasını sağlamak. Ya böyle devam edecek ya da Büyük Ortadoğu projesini terk ederek D8’ler etrafından İslam birliğini tesis edecek. Bölgede akan kan duracak. Bu noktada seçimler bir yol ayrımıdır" diye konuştu.

SP Bursa milletvekili adayı Özgür Öztürk de İmam Hatip Lisesi’nde oy kullandı. Öztürk, “Oy verme süreci devam etmekte. İnşallah böyle sükunet içerisinde devam eder. Oyların hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Sandıktan çıkacak olan sonuç birlik ve beraberliğimizi temsil eden anlayış olmasına inşallah yol açar” dedi.

SP İlçe Başkanı Ertan Sütçü, Ertuğrulgazi Ortaokulu’ndaki 1449 nolu sandıkta oyunu kullandı. Seçimlerin hayırlı olmasını dileyen Sütçü, “Önce ahlak ve maneviyatın gerçekleşmesine, bu faiz düzeninin kalkmasına yaşanabilir bir İnegöl, Türkiye ve yeni bir dünyanın olmasına inşallah vesile olsun. Son bir haftalık süreç biraz sıkıntılı geçti. Usule ve ahlaka uymayan bir takım operasyonlar yapılmaya çalışıldı. Ama Cenab-ı Hakkın dediği olur. Planların planlayıcısı Allah’tır” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Ali Akça da eşi Ferahil Akça ile birlikte İshakpaşa İlk ve Ortaokulu’ndaki 1059 nolu sandıkta oy kullandı. Oy kullanımının ardından açıklama yapan Kaymakam Ali Akça, “İnegöl’de 168 bin 726 seçmenimiz var. İnegöllü vatandaşlarımız 514 sandıkta oylarını kullanıyorlar. Seçim sonucunda çıkacak tablonun adına milli irade diyorlar. Tabloya saygı da demokrasiye inanmanın gereğidir. Seçimin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.