Burunları bile kanamadan kurtuldular!

Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde kırmızı ışık ihlali yaptığı ileri sürülen kamyonet önce karşı yola geçmeye çalışan otomobile çarptı.

AYDIN’IN Nazilli İlçesi’nde kırmızı ışık ihlali yaptığı ileri sürülen kamyonet önce karşı yola geçmeye çalışan otomobile çarptı. Kontrolden çıkan araç daha sonra yolun ortasında bulunan refüje çıktı. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza dün saat 17.30 sıralarında Aydın-Nazilli Karayolu Uğur Soğutma Kavşağı’nda meydana geldi. Ahmet Soyer (31) idaresindeki, 09 PG 249 plakalı özel otomobili ile kavşaktan karşıya geçtiği sırada, Aydın istikametinden gelen ve kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen Mehmet Sergen’in(43) kullandığı 09 U 6116 plakalı kapalı kasa kamyonetle çarpıştı. Kontrolden çıkan kamyonet orta refüje çıkarak güçlükle durabildi. Meydana gelen kazada şans eseri kimsenin burnu bile kanamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

• ENGELLİ SÜRÜCÜNÜN PLAKASI DİKKAT ÇEKTİ!

Bir fabrikada işçi olarak çalıştığı öğrenilen otomobil sürücüsü Ahmet Soyer’in işitme ve konuşma engelli olması, kazanın nasıl meydana geldiğini çevredekilere işaret diliyle anlatırken ortaya çıktı. Polis tarafından işlem yapılmak üzere alınan ehliyette işitme ve konuşma engelli olduğu öğrenilen Soyer’in otomobilindeki plakada engelli işareti olmaması dikkat çekti. HABER: m.Şevket ALTINAYAR - Murat GÜRKAN

bu-kazadan-burunlari-kanamadan-ciktilar!-(1).jpg

bu-kazadan-burunlari-kanamadan-ciktilar!-(2).jpg

bu-kazadan-burunlari-kanamadan-ciktilar!-(3).jpg

bu-kazadan-burunlari-kanamadan-ciktilar!-(4).jpg

bu-kazadan-burunlari-kanamadan-ciktilar!-(5).jpg

bu-kazadan-burunlari-kanamadan-ciktilar!-(6).jpg

bu-kazadan-burunlari-kanamadan-ciktilar!-(7).jpg

bu-kazadan-burunlari-kanamadan-ciktilar!-(8).jpg

bu-kazadan-burunlari-kanamadan-ciktilar!-(9).jpg

bu-kazadan-burunlari-kanamadan-ciktilar!-(10).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum