Büyükorhan’a Kardeş Şehir Geliyor

Büyükorhan’a Kardeş Şehir Geliyor

Büyükorhan’a Almanya’dan kardeş şehir geliyor. Numberg Başkonsolosu Asım Kaya ile görüşen Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, kardeş şehir ile ilgili çalışmaların başladığını söyledi.Büyükorhan Bel...

Büyükorhan’a Almanya’dan kardeş şehir geliyor. Numberg Başkonsolosu Asım Kaya ile görüşen Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, kardeş şehir ile ilgili çalışmaların başladığını söyledi.

Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, Almanya Numberg Başkonsolosu Asım Kaya ile yemekte bir araya geldi. Numberg eyaletindeki yemekte, Büyükorhan ile Numberg’teki bir belediye ile kardeş şehir yapılması çalışmaları görüşüldü.

Büyükorhan’ın doğal güzelliklerini anlatan Hasan Taş, “Büyükorhan oksijeni bol, yaylaları, şelalesi ve tarihi güzellikleri olan bir ilçemiz. İlçemizde turizm ile ilgili ciddi çalışmalar yapıyoruz. Tarım ve hayvancılığın yanı sıra yeni yapılan projelerle birlikte toplam 10 göleti ve doğal güzelleriyle şirin ilçemize kardeş şehir getireceğiz” dedi.

Almanya Numberg Başkonsolosu Asım Kaya ise, Türkiye’ye geldiklerinde mutlaka Büyükorhan’ı da görmeye geleceklerini belirterek, “Büyükorhan ilçesine kardeş şehir ile ilgili görüşmelere başladık. İnşallah en kısa zamanda kardeş şehir anlaşmasını da yaparız” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.