Büyükşehir, Engellileri Unutmuyor

Büyükşehir, Engellileri Unutmuyor

10-16 mayıs tarihleri arasında kutlanan “Engelliler Haftası” dolayısıyla bir dizi etkinlikler yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Engelli Daire Başkanlığı, kentte bulunan engelli okulları ile kuruml...

10-16 mayıs tarihleri arasında kutlanan “Engelliler Haftası” dolayısıyla bir dizi etkinlikler yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Engelli Daire Başkanlığı, kentte bulunan engelli okulları ile kurumları bir araya getirdi.

100. Yıl Parkı içinde engellilerin oluşturduğu standlarda kendilerini tanıtmak fırsatı bulan 7 engelli okul ile bazı engelli dernekleri burada yıl boyunca ürettikleri ürünleri sergileme ve satma imkanı buldular.

Müzik eşliğinde hem eğlenen engelliler, hem de kendi yaptıkları ürünleri satarak okullarının ve derneklerinin bütçelerine katkı sağladılar.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Engelliler Dairesi Başkanlığı tarafından cihaz dağıtımı gerçekleşti. Dağıtımda; 20 adet tekerlekli sandalye, 8 adet tekerlekli çocuk sandalyesi, 10 adet baston, 10 adet görme engelliler için kol saati, 3 adet akülü araba ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.