Büyükşehir İlaçlama Personeline Eğitim

Büyükşehir İlaçlama Personeline Eğitim

Mersin Büyükşehir Belediyesi, çevre sağlığı ilaçlama ekiplerine çevreye ve ekosisteme zarar vermeden ilaçlama yapmaları konusunda eğitim vermeye başladı.Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Ko...

Mersin Büyükşehir Belediyesi, çevre sağlığı ilaçlama ekiplerine çevreye ve ekosisteme zarar vermeden ilaçlama yapmaları konusunda eğitim vermeye başladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, bir ilaç firmasının Türkiye Çevre Sağlığı ve Akdeniz Bölge Distribütörü işbirliği ile belediyenin çevre sağlığı ilaçlama ekiplerine eğitim düzenledi. Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen eğitimde konuşan Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Güven Çakır, personel eğitiminin çok önemli olduğunu, eğitime devam edeceklerini ve eğitimler tamamladıktan sonra personele sertifikalarının verileceğini belirtti.

İlaç firmasının Türkiye Çevre Sağlığı uzmanları, ilaçlama ekiplerine, canlıların ve insan sağlığının korunması için bir yandan koruyucu çevre hizmetleri yapılırken, diğer yandan doğaya, ekosisteme zarar verilmeden nasıl ilaçlama yapılacağı konusunda bilgiler verdiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.