Büyükşehir Personeline Takım Çalışması Eğitimi

Büyükşehir Personeline Takım Çalışması Eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personeline Yusuf Özkan Özburun tarafından ”Etkili Takım Çalışması Ve Sorun Çözme Teknikleri” konulu seminer verildi.Eğitimci Yusuf Özkan Özburun tarafından verilen semin...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personeline Yusuf Özkan Özburun tarafından ”Etkili Takım Çalışması Ve Sorun Çözme Teknikleri” konulu seminer verildi.

Eğitimci Yusuf Özkan Özburun tarafından verilen seminerde, takım çalışması ve iyi bir takım oluşturmanın iş hayatına etkileri konularında bilgiler aktarıldı. "Sürekli yeniliklere açık olmalıyız" diyen eğitimci Özburun, “Dünya sürekli olarak değişiyor. Toplumlar 1,5 yılda bir kendisini yeniliyor, değiştiriyor. İnternet ve kitle iletişim araçları sayesinde iletişim ve bilgiye ulaşma hızımız ile şeklimiz değişti. Bu değişikliklerde toplumların hızlı bir şekilde değişimine sebep oluyor. İnsanların sadece kendi rahatını düşünen konformist bir yapıda olmamaları gerekir. İnsanların ideal sahibi bireyler olması gerekiyor. İş yerinde, hayatta amacı olmayan insanlar çatışma ve problem yaratır. Özellikle Ortadoğu toplumlarında kendini yönetememe hastalığının başgöstermiştir" dedi.

Ortadoğu toplumlarında, İslam coğrafyasında birileri beni yönetsin beklentisinin hakim olduğunu dile getiren Özburun, “Pasif ve bağımlı kişiler irade ortaya koyamazlar, kendi kendilerine bir şey düşünemez, bir işi tamamlayamazlar. Bu tür insanların inisiyatif kullanamayarak kendi başlarına bir işi tamamlayamazlar" diyerek tarihten ve günümüzden örneklerle katılımcıların da katkılarını alarak interaktif bir eğitim semineri verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.