Büyükşehir Uyudu,Nazilli Yardıma Koştu

Büyükşehir Uyudu,Nazilli Yardıma Koştu

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin altyapı sorunlarına müdahale yetersizliği, Nazilli'de vatandaşı çileden çıkarttı. Yeni Mahalle'de bir apartmanın patlayan kanalizasyonu hayatı felç etti.

Büyükşehir görevlileri "müdahale için geliyoruz" diyerek vatandaşı 3 saat koku ve pislik içerisinde bıraktı. Daha sonra Belediye Başkanı Haluk Alıcık'tan yardım isteyen apartman sakinlerinin imdadına Nazilli Belediyesi Fen İşleri ekipleri yetişti.

MEHMET ALİ CİNTOSUN / NAZİLLİ 

Büyükşehir Kanununun yürürlüğe girmesinin ardından kanalizasyon ve alt yapı çalışmalarını kontrolü altına alan Aydın Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde olası altyapı patlaklarında yetersiz kalıyor. Bunun bir örneği de dün gece saatlerinde Nazilli Yeni Mahalle'de gerçekleşti. 177 sokak üzerinde bir apartmanın patlayan kanalizasyonu sokağı ve apartmanı pis su ve koku içerisinde bıraktı. Apartman sakinleri durumu Büyükşehir yetkililerine bildirdi. "Müdahale için geliyoruz" diyen yetkililer 3 saat geçmesine rağmen, patlağın olduğu yere gelmemesi vatandaşı çileden çıkarttı. Telefonla Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı arayarak durumu bildiren, apartman sakinlerinin yardımına Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yetişti. Gece 23.00'da müdahaleye başlayan ekipler, 02.00 sıralarında kanalizasyonu temizledi.

SABAH TEMİZLİK YAPILDI

Büyükşehir'in sorumluluğu altındaki kanalizasyonu, temizleyen Nazilli Belediyesi ekipleri, sabah saatlerinde sokak üzerinde çevre temizliği yaparak, vatandaşı mağduriyetten kurtardı.

dsc_1269.jpgdsc_1293.jpgdsc_1316.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum