Büyükşehir'e büyük eleştiri

Büyükşehir'e büyük eleştiri

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na “Madem Aydın’ın malları Aydın’da kalmalı diyerek vatandaşımızı kandırıyorsunuz, peki Aydın’ın ihaleleri neden dış şirketlere veriliyor merak ediyorum'' dedi

 

.

AK Parti Çine İlçe Danışma Meclis Toplantısı’nda konuşan Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, CHP’li Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Aydın’ı iyi yönetemediğini söyledi. Özmen, CHP’li Belediyelerin, kendi içerisindeki çatışmalarına da tanıklık ettiklerini kendi içerisinde çatışan ve “AK Parti yaptı denmesin” diye de iktidar ile sadece inat uğruna uygun bir biçimde çalışmayan bu şekilde milletin hizmet alma hakkını kısıtlayan bir tutum içerisinde olduklarını savunarak, ağır eleştirilerde bulundu. Ömer Özmen, şöyle dedi:

"MADEM AYDINLIYI, AYDIN’I ÇOK SEVİYORSUNUZ..."

“Aydın’ın malları Aydın’da kalmalı diye bir kampanya başlatarak kendilerince vatandaşı kandırma içerisinde olanlara ben buradan soruyorum. Madem Aydınlıyı, Aydın’ı bu kadar çok düşünüyordunuz, peki neden Aydın’ın ihaleleri İzmir, Mersin ve İstanbul gibi Aydın ile alakası olmayan şirketlere veriliyor. Ama artık vatandaşımız uyandı, bunlara kanmıyor. CHP’nin Aydın’ı kötü yönetiminden dolayı halkımızı uyardığımız için kısmen vicdanımız rahat olsa da bu kötü yönetimden dolayı üzgünüz. Bunların Büyükşehir’i yönetecek ufku ve vizyonu yok.”

“APAR TOPAR, BAŞLATTILAR”

‘’Son günlerde basına yansıdı, biz Aydın’ın Doğu’sundan Batı’sına yapılacak olan 21 adet battı çıktı nerde diye sormuştuk. Apar topar hiç ihtiyaç olmayan bir yer olan ASTİM kavşağında çalışma başlattılar. 200 metre ilerisinde Mart ayında eski para ile 90 trilyona mal olan çevre yolu faaliyete geçecek. Aydın’da öncelik bu değil iken maalesef yatırıma buradan başladılar. Tamamen algıya yönelik çalışıyormuş gibi görünmeye yönelik birtakım icraatlarla zaman geçirmeye çalışıyorlar. Ama halkımız bunu gördü artık kanmıyor.”

“KİMSE KARŞIMIZA ÇIKAMAYACAK”

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, konuşmasında 64. Hükümetin eylem planına da değindi. AK Parti’nin vaatlerinin bu eylem planı içerisinde kademeli olarak yerine getirileceğini belirten Özmen, tüm vaatlerin gerçekleştirileceğini kimsenin “siz şunu vaat etmiştiniz, yapmadınız, bunu vaat etmiştiniz yapmadınız” diye karşılarına çıkamayacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.