Büyükyapıcı, sanayi esnafıyla kahvaltıda buluştu

Büyükyapıcı, sanayi esnafıyla kahvaltıda buluştu

Millet İttifakı Karacasu Belediye Başkan adayı Mustafa Büyükyapıcı, sanayi esnafıyla kahvaltıda buluştu.

Sanayi içerisindeki Türkmen Börekçi’de verilen kahvaltıya belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte katılan Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, esnafın desteğini istedi. 

Millet İttifakı Karacasu Belediye Başkan Adayı Mustafa Büyükyapıcı, meclis üyesi adayları, CHP İlçe Başkanı Mesut Büyükgümüş, İYİ Parti İlçe Başkanı Aydın Güvendi ve sanayi esnafıyla birlikte kahvaltı yaptı. Yaklaşık 100’ün üzerinde esnafın katıldığı kahvaltıda konuşan Büyükyapıcı, katılımlarından dolayı tüm esnafa teşekkür etti. Karacasu’nun bağrında yetişmiş öz evladı olarak bir dönem daha yetki için esnafın desteğini isteyen Büyükyapıcı, her zaman olduğunu gibi bundan sonra da esnafın yanında olmaya devam edeceğini söyledi.

HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ
 

Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Büyükyapıcı, “Alın terinin, helâl kazancın en güzel örneği sanayi esnafımızla sabah kahvaltısında bir araya geldik. Daha güzel bir Karacasu için samimiyetle, tevazuyla ve gayretle yürüdüğümüz bu yolda bir dönem daha esnaflarımızın desteğini istiyorum. Katılımlarınızla bizi onurlandırdınız, güç verdiniz. Bu birlik beraberliğimiz bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecek. Sanayi esnafımızın her zaman yanındayız” dedi.

Kahvaltıda, simit, peynir, poğaça ve Türkmen Börekçisi’nin hazırladığı Karacasu’ya özgü yağlı börek ve çay ikram edildi. 

GÜLAY ÖZTEKİN / HEDEF GAZETESİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.