Cadde ortasında şüpheli ölüm

Cadde ortasında şüpheli ölüm

Aydın’da cadde ortasında yere yatar vaziyette bulunan adamın ölümü şüphe yarattı.

Mesudiye Mahallesi Şerbetçi Caddesi üzeri 1645 sokak kavşağı yakınlarında yerde bir şahsın yattığı yolunda ihbar alan sağlık ekipleri olay yerine geldi. Yapılan incelemenin ardından Kamil Çoban’ın hayatını kaybettiğini belirlendi.

ASTİM’de çalıştığı iş yerine ulaşmak için Kemer Mahallesi’ndeki evinden çıkan Kamil Çoban, evinin yaklaşık 150 metre ilerisindeki Şerbetçi Caddesi üzerinde yerde hareketsiz yatar vaziyette bulundu. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayda ölüm olayını şüpheli bulan polis ekipleri çevrede uzun süre araştırma yaptı. Bir süre yapılan incelemenin ardından ceset otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na sevk edilirken, polis cesedin yakınlarında bulunan ve nizami olarak park edilmiş bir akaryakıt tankerinin altında da inceleme yaptı. 41 B 5766 plakalı tankerin altında bazı deliller bulan olay yeri inceleme ekipleri kamyonun sürücüsüne de ifadeye çağırdı.

Ambarcık Köyü’nden Aydın’a taşınan Kamil Çoban’ın kısa bir süre önce felç geçirdiği öğrenildi. Kısmen iyileştikten sonra malulen emekli edilen Çoban sonrasında eşinden ayrıldı. Eşi ve iki çocuğundan da ayrı kalan Kamil Çoban, bu defa yalnızlıktan bunaldığı için yeniden çalışmaya başladığı öğrenildi.

Cumhuriyet Savcılığı Kamil Çoban’ın şüpheli ölümüyle ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

 

HABER KAYNAĞI: AYDIN POST

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.