Çağlayan’dan Muhteşem Gösteri

Çağlayan’dan Muhteşem Gösteri

Çağlayan Anadolu Lisesi Halk Dansları Topluluğu, Kepez Belediyesi’nin desteği ile EBKM’de halk oyunları gösterisi düzenledi.“Okullar Hayat Olsun Projesi” kapsamında kurulan Çağlayan Anadolu Lisesi Hal...

Çağlayan Anadolu Lisesi Halk Dansları Topluluğu, Kepez Belediyesi’nin desteği ile EBKM’de halk oyunları gösterisi düzenledi.

“Okullar Hayat Olsun Projesi” kapsamında kurulan Çağlayan Anadolu Lisesi Halk Dansları Topluluğu, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde (EBKM) izleyenlere muhteşem bir görsel şölen sundu. Öğrenciler, Anadolu’nun değişik yörelerinin halk oyunlarını başarılı bir şekilde sergilerken, izleyenlerden büyük alkış aldı.

Çağlayan Lisesi Okul Aile Birliği ile Müzik Öğretmeni ve aynı zamanda etkinliğin sanat yönetmeni olan Şencan Yiğit’in çalışmaları sonucunda gerçekleştirilen etkinliği, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile çok sayıda Kepezli beğeniyle izledi.

Etkinliğin sonunda sahneye davet edilen Başkan Hakan Tütüncü, Çağlayan Anadolu Lisesi Halk Dansları Topluluğu üyeleri, okul yönetimi ve öğretmenleri kutladı. Başkan Tütüncü, Çağlayan Anadolu Lisesi Halk Dansları Topluluğu’nda yer alan öğrencilerle gurur duyduğunu belirterek, “Bundan sonra da kendilerine katkı sunmaya devam edeceğiz. Başarının arkasında okul idaresinin ve öğretmenlerinin çok büyük emeği var. Emeklerden dolayı kendileri kutluyorum. Önemli değerler yetiştiren, geleneği olan bir eğitim kurumu olan Çağlayan Anadolu Lisesi’nin halk oyunları ekibinde yer alan öğrencilerimiz, dünyanın farklı yerlerinde Antalya’yı ve okullarını başarıyla temsil ediyorlar” dedi.

Çağlayan Anadolu Lisesi Müdürü Hidayet Altınışık ise konuşmasının ardından Başkan Tütüncü’ye çiçek takdim ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.