Çaldığı altınları öyle bir yerine sakladı ki ...

Çaldığı altınları öyle bir yerine sakladı ki ...

Sultanhisar'da tarlada çalışan kadın işçi D.O., kendisi gibi tarlada yevmiyeci olarak çalışan kadın işçi S.A.'nın çantasındaki 3 bileziği çaldı. D.O.'nun çaldığı bilezikleri cinsel organının içine sakladığı ortaya çıktı

Olay, Yağdere Mahallesi'nde bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Yağdere Mahallesi'nde bir tarlada işçi olarak çalışan S.A., yemek molası verildiği esnada çantasında bulunan 3 bileziğin çalındığını fark etti. S.A.'nın haber vermesiyle olay yerine gelen jandarma ekipleri, yaklaşık 9 bin lira değerindeki bilezikleri bulmak için çalışma başlattı. Ekipler, bölgede bulunan iki ayrı tarlada çalışan kadınların ifadesine başvurdu. Görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda kadın işçilerden D.O.'dan şüphelenen ekipler, D.O.'nun ifadesini aldı.

CİNSEL ORGANINA SAKLAMIŞ

Ekipler, D.O.'ya röntgen ve ultrason çekileceğini söyledi. Bunun üzerine korkan D.O., altınları kendisinin çaldığını ve cinsel organının içine sakladığını itiraf etti. D.O., atınlarını teslim alan S.A.'nın şikayetçi olmaması üzerine karakoldaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. 

 

 

KAYNAK: CEM ULUCAN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.