Çalık çifti doğum için Aydın'ı tercih ettiler

Çalık çifti doğum için Aydın'ı tercih ettiler

İzmir Torbalı'da yaşayan Derya ve İbrahim Çalık çifti, ilk bebeklerinin doğumu için Aydın Kadın Doğum Hastanesi'ni tercih etti.

Çalık çifti, doğum için hastane araştırması yaptıklarında en iyi Aydın Kadın Doğum Hastanesi'nde hizmet alabileceklerini düşündüklerini belirtip, "O nedenle Aydın'ı tercih ettik ve doğru bir karar vermiş olmanın, ilk çocuğumuzu kucaklamanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Kendisinin Aydın’da dünyaya geldiğini ve 2001 yılından beri de İzmir Torbalı’da ikamet ettiklerini belirten İbrahim Çalık, doğum öncesi ve sonrasında hiçbir sorun yaşamadıklarını ve hastanenin tüm hizmetlerinden memnun kaldıklarını söyledi.

"İKİNCİ ÇOCUKLARINI DA AYDIN'DA DÜNYAYA GETİRMEK İSTİYORLAR"

İlk bebeklerinin sağlıklı şekilde doğmuş olmasının heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten baba Çalık, “Allah nasip ederse ikinci çocuğumuzu da burada dünyaya getirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Anne Derya Çalık, Halime Hatun isimli bir kız bebek dünyaya getirdiğini ve eşi ile kendi annesinin isimleri olduğu için bu ismi çocuklarına verdiklerini söyledi. Anne Çalık, "Eşim Aydın’da dünyaya gelmiş ve daha çok onun isteğiyle biz de burada doğum yapmaya karar verdik. Doğru bir karar verdiğimizi düşünüyor, sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde doğum gerçekleşti. Bebeğimizde, ben de sağlıklı bir şekilde taburcu olmayı bekliyoruz" diye konuştu.

Minik Halime Hatun’un babaannesi Halime Çalık, ilk torununu kucaklarına almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken, “Oğlum da Aydın’da dünyaya gelmişti. Şimdi torunumuz burada doğdu. Buradaki çalışanlardan ve hizmetlerinden dolayı çok memnunuz, hepsinden Allah razı olsun” dedi.

"BİZLER İÇİN MUTLULUK VERİCİ"

Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Ferdi Güneş, branş hastanesi ve Aydın’ın turizm bölgesi olduğu için diğer illerden doğum için gelenlerin olduğunu ifade etti. Güneş, “Bu hastamız da İzmir’den geldi. Hastanemizi araştırarak gelmişler ve daha önceden yaptığımız hizmetleri araştırıp gelmiş olmaları bizim için çok kıymetli. Babanın bizim eski Doğumevi'nde dünyaya gelmiş olması ve ısrarla kendi çocuklarını da bizim hastanemizde dünyaya gelmesini istemesi, bizler için mutluluk verici. Hastane başhekimi olarak, bir Aydınlı olarak bu durum beni de mutlu etti. Normal doğum olarak sağlıklı bir bebek dünyaya geldi. Sağlık Bakanlığımızın da önerisi olan normal doğum olarak bebeğimiz dünyaya gelmesi bizleri ayrıca mutlu etti. Bebeğimize ailesiyle birlikte sağlıklı bir ömür diliyorum” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.