Çalık, Malatyalılara Teşekkür Etti

Çalık, Malatyalılara Teşekkür Etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 7 Haziran seçimlerini değerlendirdi. Çalık, “7 Haziran seçimlerinde halkımızın vermiş olduğu mesajı en iyi okuyan parti AK Parti’d...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 7 Haziran seçimlerini değerlendirdi. Çalık, “7 Haziran seçimlerinde halkımızın vermiş olduğu mesajı en iyi okuyan parti AK Parti’dir. Bu nedenle AK Parti, milletimize karşı sorumluluğunu sonuna kadar her şartta sürdürecektir" dedi.

Malatyalılara teşekkür eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 7 Haziran milletvekili genel seçimi sonuçlarının ülkemiz ve Malatya’mız için hayırlı olmasını diliyorum. Malatya, vefasını bir kez daha göstermiş ve AK Parti’ye 5 milletvekilliğini yeniden vermiştir. Malatyalılara teşekkür ediyorum, bu büyük destek karşısında şükranlarımı iletiyorum. AK Parti’ye yeniden zafer kazandıran AK Parti’nin tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Malatyalının bu vefası hiçbir zaman karşılıksız kalmayacak ve 5 arkadaşımız ile birlikte Malatyalıların her zaman yanında olacağız. Malatyalıların bu desteği gelinen noktada çok büyük bir önem arz ediyor, bunun bilincindeyiz” diye konuştu.

Öznur Çalık konuşmasına şöyle devam etti:

“7 Haziran seçiminde AK Parti 11. kez birinci parti olarak çıkmıştır, ancak milletimiz bu kez tek başına iktidarı vermemiştir. Karar milletindir, sonuç milletimizin takdiridir. Milletimizin bu tercihini saygıyla karşılıyoruz. Milletimiz, sadece AK Parti’ye değil, bütün partilere ‘uzlaşma’ ve ‘önyargıları yıkın’ mesajını vermiştir. O nedenle; AK Parti’nin önceliği partimizin geleceği değil, öncelik ülkemizin ve milletimizin geleceği olacaktır. AK Parti, üzerine düşen hiçbir sorumluluktan kaçmayacaktır. AK Parti olarak 13 yıllık kazanımların kaybedilmesine de asla müsaade etmeyeceğiz, milletimizin ekonomik ve sosyal alanlarda mağdur olmasına da göz yummayacağız. AK Parti hareketi milletin hareketidir. Milletimizi asla kaoslara ve krizlere karşı feda etmeyeceğimizin bilinmesini isteriz. Bu nedenle AK Parti, siyasi ikbal üzerine milletimizi sonu belirsiz serüvenlere sürüklemeyecektir. Atacağımız her adımı milletimizin lehine olacak şekilde düşünerek atacağız.”

Çalık, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır ‘a, ilçe belediye başkanlarımıza, AK Parti İl Başkanımız Hakan Kahtalı’ya, AK Parti İl Teşkilatımıza, ilçe teşkilatlarımıza ve tüm teşkilat mensuplarımıza yapmış oldukları çalışma ve üstün gayretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Malatya İl Teşkilatımız, bu dönemde tarih yazmıştır. Tüm teşkilat mensuplarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.