Çalıntı otomobille gezerken bakın nasıl yakalandı

Çalıntı otomobille gezerken bakın nasıl yakalandı

Efeler’de bir gün önce çalınan kiralık otomobil, sahibi tarafından bulundu. Çalıntı otomobille gezerken yakalanan şüpheli Ali K., gözaltına alındı.

Otomobil içinde arama yapan polis ekipleri av tüfeği, uyuşturucu içiminde kullanılan aparatlar ele geçirildi.

Olay, Kemer Mahallesi Ayko 3. Cadde’de saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre Aydın’da bir araç kiralama şirketine ait 09 FM 940 plakalı otomobil önceki gün gece saatlerinde çalındı. Aracı kiralayan kişi durumu polis ekiplerine bildirdi. Kiralık araç firma yetkilisi Ramazan G., araç takip sistemi GPRS üzerinden aracının en son Kemer Mahallesi civarında göründüğünü belirledi.

OTOMOBİL ÜZERİNDEN ÇALINTI PLAKA ÇIKTI

Kendi imkanlarıyla otomobilini aramaya başlayan Ramazan G, arkadaşları Ayko 3. Cadde’de üzerinde kendisine ait olduğunu ileri sürdüğü bir otomobili durdurdu ve polise haber verdi. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler durdurulan otomobilde bulunan 34 RL 0182 plakayı sorguladı. Plakanın başka bir araçtan çalındığı tespit edildi.

UYUŞTURUCU VE AV TÜFEĞİ ELE GEÇİRİLDİ

Otomobil içinde arama yapan ekipler bir adet av tüfeği, bıçak ve uyuşturucu içmek için kullanılan düzenek ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheli Ali K., işlemleri yapılmak üzere Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Çalıntı otomobil olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından sahibine teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.