Çamur at izi kalsın mantığı

Çamur at izi kalsın mantığı

Bir kısım şantaj ve kumpas medyası son zamanlarda milletini seven, gerçekten millete hizmet yolunda çaba sarf edip milli ekonomiye katkı sağlayan düzgün siyasetçileri itibarsızlaştırmak için algı operasyonu yapmaya başladıklarına üzülerek şahit oluyoruz.

Örnek olarak Ekonomi Bakanı Sayın Nihat ZEYBEKÇİ için yazılıp çizilenler. Yırtık donlu ZEYBEKÇİ yalı sahibi oldu gibi. İyi bilinmelidir ki sayın ZEYBEKÇİ geldiği yeri unutmamış Tavas’ın Uzunpınar’ında tütün yapraklarını kırıp dizdiğini, köy çocuğu olduğunu inkar etmemiş, insanın azimle çalışmasının neticesini mutlaka alacağının en iyi örneği sayın ZEYBEKÇİ’dir.

Sayın ZEYBEKÇİ siyasete girdikten sonra zengin olmamıştır. Ben şahsen iyi biliyorum ki Sayın ZEYBEKÇİ Ak Parti kurulmadan önce Turkuaz Şirketler Gurubu’nun sahibi, Huyundai, Mazda, Turkuaz Sigorta, Türkuaz Tekstil gibi birçok şirketin sahibidir. Havlu bornoz fabrikası sahibi ve Denizli ihracatçılar birliği başkanıdır. Fabrikasında üretilen ürünlerin tamamını Avrupa ülkelerine ihraç eden senelerce vergide Denizli’de ilklere giren ve yüzlerce işçi çalıştırıp, yüzlerce üniversite öğrencisine burs veren başarılı bir iş adamıdır. Yani himmet parasıyla zengin olmamış, rontgencilik yaparak şantaj kasetleriyle avanta toplayarak zengin olmamıştır. Adam gibi adam bir iş adamıdır.

Başarları Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’IN dikkatini çekmiş, Ak Parti kurulduktan sonra ilk genel seçimde kendisine Milletvekilliği teklif etmiş, birçok yatırımlarının olduğunu, bu durumda siyasete girmesinin yatırımlarına zarar vereceğini söyleyip affını istemiştir.

Başarılı iş hayatı Sayın ERDOĞAN’IN dikkatinden kaçmamış Ak Parti iktidar olduktan sonra ilk mahalli seçimde emri vaki yaparak kendisini Denizli Belediyesi Başkan Adayı göstermiştir.

Belediye başkanı seçildikten sonra şirketlerinin yönetimini devreden ZEYBEKÇİ iş hayatındaki başarısını siyasette de görüldüğü gibi Denizli’nin altyapısını yenilemiş, transit geçişlerde yarın saatte geçilebilen Ankara ve Antalya geçişlerini battı çıktılarla hızla geçilir hale getirmiş. Yani Denizli’yi yaşanacak örnek bir şehir yapmış Denizli’nin çehresini değiştirmiştir.

Başarıları Sayın Başbakan ERDOĞAN’IN dikkatinden kaçmamış ki kendisini 2011 seçimlerinde Milletvekili adayı göstermiş, milletvekili seçildikten sonra iş hayatındaki ve siyasetteki başarısını devlette de göstermesi için Sayın ERDOĞAN tarafından Ekonomi Bakanı yapılmıştır.

Sayın ZEYBEKÇİ bu başarıları gösterip, üniversite ve KPSS sorularını çalmamış, himmet toplamamış, şantaj kasetleriyle mafyacılık yaparak, kumpas kurarak zengin olmamıştır.

DÜRÜST OLUN DÜRÜST. Başarılı ve düzgün siyasetçileri itibarsızlaştırmak için çamur at izi kalsın mantığıyla hareket eden kumpasçıları milletimiz mutlaka itibarsızlaştıracaktır ama zaten itibarları da kalmamıştır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum