''Can güvenliğmiz için yolumuz yapılsın''

''Can güvenliğmiz için yolumuz yapılsın''

Koçarlı'nın birçok mahallesinin ulaşım yükünü çeken, yaklaşık 20 mahallenin kullandığı Koçarlı - Yığıntaş arasındaki yolun 25 kmlik bölümü, kullanılamayacak duruma geldi. "Yolumuz köstebek yuvasına döndü’’ diyen vatandaşlar, bu duruma tepki gösterdi.

Koçarlı'da başlayan rüzgar gülü projesi kapsamında çalışan hafriyat kamyonları, Koçarlı-Yığıntaş arasında ulaşımı sağlayan yolun 25 kilometrelik bölümünü kullanılamayacak hale getirdi. Bu durumdan şikayetçi olan vatandaşlar, ‘Yolumuz köstebek yuvasına döndü’ diyerek, yollarının bir an önce düzelmesi için yetkililerden yardım istedi. 
Sağlıklı ulaşım için yolun bir an önce yenilenmesini isteyen sürücüler,  bozuk olması nedeni ile yol üzerinde bulunan çukurlara girmemek için sürekli şerit değiştirmelerinin kazaya adeta davetiye çıkardığına dikkati çektiler. 

''SANAYİYE GİTMEKTEN PERİŞAN OLDUK''
Bozuk yol nedeniyle araçlarında çıkan sorunlardan dolayı sürekli sanayiye gitmekten yakınan esnaf, "Her hafta araçlarımızı tamire götürüyoruz. Yolda bu kadar çukura girip çıktığımız için araçlarımız bozuluyor. Zaten 3 kuruş kazanıyoruz. Onu da götürüp tamire veriyoruz. Bu yol hem bizi hem de yolcularımızı perişan ediyor” diyerek, tepkilerini dile getirdi.

''İNCİRLERİMİZE YAZIK OLDU''
Yol üzerinde incir bahçesi bulunan vatandaşlar, ''Hafriyat kamyonlarının asfaltı kırması sonucu yol toprak yola döndü. Yoldan çıkan topraklar incirlerimizi yazık etti.'' dedi. 
Yol kenarında incir bahçesi bulunan Metin Sakallı, '' İncirlerimiz toz toprak içinde kaldı. Hafriyat kamyonlarından çıkan bu toz toprak, incirlerimizde çeşitli hastalıklara yol açıyor. Bu sene ürün alamayacağım diye korkuyorum.  Bu yolu birçok köy kullanıyor. Sürekli araçların gelip geçtiği bir yol. Fakat yolun halini görün ki iki araç bile yan yana geçmekte zorlanıyor. Yolda oluşan çukurlara girmemek için köşe kapmaca oynuyoruz yolda. Can güvenliğimiz açısından bir an önce yolun yapılmasını istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.