Çan’da Modifiyeli Araçlar Görücüye Çıktı

Çan’da Modifiyeli Araçlar Görücüye Çıktı

Çanakkale’nin Çan ilçesinde modifiye araç sevdalıları düzenlenen bir etkinlikte buluştu. Çan Modifiye Center adını verdikleri bir grupta toplanan modifiye edilmiş 250 araç sahibi, trafiğe kapalı aland...

Çanakkale’nin Çan ilçesinde modifiye araç sevdalıları düzenlenen bir etkinlikte buluştu. Çan Modifiye Center adını verdikleri bir grupta toplanan modifiye edilmiş 250 araç sahibi, trafiğe kapalı alanda gösteri yaptı.

Hacılar Altı Çınarlığı’nda yapılan gösteriye çok sayıda otomobil sever katıldı. Özellikle genç sürücülerin gösterdikleri performans ise büyük beğeni topladı. Çan Modifiye Center adına bir konuşma yapan Göksel Gündüz, "Çan Modifiye Center ailesi olarak güzel bir etkinlik düzenlemiş bulunmaktayız. Etkinliğimizin amacı, insanları esrar, uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak, araçlara karşı bir hobi edinmesini sağlamaktır. Bu Türkiye’de yasal bir durum değil, kanunların engellemesiyle boynumuz bükük. Bu küçük yaşta başlayan bir tutku. Paramızı kötü şeylere yatırmak yerine buna yatırıyoruz, boşa zaman harcamayarak vakit geçiriyoruz, yeni arkadaşlar ediniyoruz. Bugün toplantımıza Edremit, Balıkesir, Biga, Lapseki, Çanakkale bölgelerinden 250 araç katıldı” dedi.

Düzenlenen etkinliğe destek veren bazı kişilere Çan Modifiye Center grubu tarafından plaket takdim edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.